ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Novi Bluesun hoteli za sezonu 2019. i renovacije koje će vas oduševiti

Bluesun hoteli u turističku sezonu 2019. ušli su s velikim renovacijama u 2 slavna hotela na Makarskoj rivijeri te uz dodatak 2 lijepa nova objekta u jednom od najljepših gradova Dalmacije - čarobnom Omišu.
Novo lice brelskog hotela Soline

Hotel Soline u Brelima doživio je ove godine velike promjene. Preuređeni su svi zajednički prostori pa će tako gosti uživati u novom lobbyju, buffet restoranu, a la carte restoranu i vinoteci. Za novo ruho hotela zaslužna je splitska arhitektica i dizajnerica interijera, Lea Aviani. Hotelu su, pojasnila je ona, dodani toplina i boje i u njemu sad ima puno više svjetla.


Bluesun hotel Soline 4*, Brela

Zajednički prostori hotela Soline osmišljeni su da funkcioniraju kao gradić unutar hotela; stepenica više nema, cijeli je lobby na istoj razini. Ovo će razveseliti obitelji s djecom jer je prostor pristupačniji. A još će ih više razveseliti i promjene na gastronomskom planu – jedan dio buffet restorana bit će pretvoren u terasu tako da će se odsad dobro doručkovati i večerati i uz pogled na more.

Otvaraju se i novi a la carte restoran, kao i novi vinski bar. Premium steakovi od Charolais junetine u kombinaciji s nagrađivanim bračkim Stina vinima zadovoljit će apetite svakog sladokusca.


Više o hotelu Soline


Potpuna renovacija soba u tučepskom hotelu Alga

Tučepski hotel Alga također je doživio veće promjene - renovirano je svih 356 soba. Sobe su prostrane, a njihov moderan izgled gosti nisu propustili primijetiti. 'Bili smo u sobi broj 375 i bila je savršena, potpuno nova, velika. Oduševila nas je, dvoje odraslih i predškolca', opisuje svoje iskustvo gošća Mia na TripAdvisoru.


Nove sobe u Bluesun hotelu Alga 4*, Tučepi

'Nedavno smo proveli 10 all inclusive dana u Hotelu Alga. Općenito, bilo nam je odlično. Soba je bila moderna i imali smo sjajan pogled na more. Vidjela sam neke od najljepših zalazaka sunca ikad', navodi Jess u recenziji na istoj stranici. Osim prijateljskog osoblja i vrhunske lokacije, nove sobe, čini se, probijaju se prema vrhu gostima omiljenih stvari u ovom hotelu s četiri zvjezdice.

Više o hotelu Alga


Omiške pridošlice

Hotel Nestos, koji će svoja vrata posjetiteljima otvoriti u lipnju 2019., i Turističko naselje Sagitta u Omišu odnedavno su dio Bluesun obitelji.

Nestos je smješten u Dućama, ima četiri zvjezdice, bed&breakfast ponudu te a la carte večere. Na tri kata raspoređeno je 25 soba i šest apartmana, a restoran se može pohvaliti i terasom. Tu su i vanjski bazen te wellness. Plaže u Dućama poznate su po tome što su pješčane i prostiru se kilometrima do Dugog Rata prema zapadu.


Hotel Nestos 4*, Omiš

Više o hotelu Nestos


Turističko naselje Sagitta poznato je odredište za obiteljski odmor zahvaljujući svojoj all inclusive ponudi te prekrasnoj plaži. Sagitta nudi smještaj u hotelu, bungalovima i Villi Zetni, koja može ugostiti osam ljudi. Oni će uživati u jacuzziju, sauni i drugim luksuznijim sadržajima. Gotovo sve hotelske sobe imaju pogled na more, a hotel ima i bazen.


Turističko naselje Sagitta, Omiš

Više o Sagitti


Dođite i vidite što je novo u Bluesun obitelji – rezervirajte svoj smještaj u nekom od nabrojanih hotela. Za sve informacije i rezervacije, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com