ONLINE REZERVACIJA

Obiteljski odmor 2018

Tražite oazu za ljetni odmor s djecom i svojim najbližima?

Svi Bluesun hoteli u Dalmaciji smješteni su odmah uz more na najljepšim hrvatskim turističkim destinacijama te vam pružaju jedinstveno iskustvo odmora.


Budući da su Brela, Tučepi, Bol i Starigrad Paklenica mala pitoma mjesta, s vrlo malo ili nimalo prometa, idealni su za odmor s djecom, jednako kao i za romantičan odmor u dvoje.

Bluesun poštuje i ugađa svakom gostu. Ipak, najmlađim gostima se pridaje još više pažnje kako bi djeca, dok borave u našim hotelima, bila radosna i razigrana. Dječja igrališta, bazeni za djecu i dječja animacija, koja uključuje Mini klub, razne sportske aktivnosti i Mini disko, tek su neke od zanimacija koje smo pripremili za njih.

Idealno vrijeme za obiteljski odmor su školski praznici.

Za obitelji s djecom posebno izdvajamo sljedeće hotele:

Hotel Alan***, Starigrad Paklenica

All inclusive hotel oduševit će roditelje svojim wellness centrom, dobitnikom nagrade za najbolji hrvatski wellness (Turistički cvijet 2009.), te velikim izborom izleta za djecu i roditelje. Animatori će se pobrinuti da se djeca, ali i roditelji dobro zabave.

Hotel Bonaca***, Bol

All inclusive hotel omiljen među djecom zbog raskošnog bazena i sunčališta. Dok se djeca igraju u bazenu, roditelji mogu uživati ispijajući koktel u baru uz bazen. Animatori su priredili bogat sadržaj za sve uzraste.

Hotel Elaphusa****, Bol

Ako putujete s djecom i želite da se ona super zabave, ali i da sebi priuštite zasluženi luksuz, Bluesun hotel Elaphusa**** najbolji je izbor za vas. Novouređeni hotel s prostranim sobama, velikim sunčalištem i mnoštvom sadržaja oduševit će cijelu obitelj. Posebno ga preporučujemo ljubiteljima thalasso wellnessa.

Hotel Marina***, Brela

Jedan od najomiljenijih hotela među obiteljima. Odraslima preporučujemo fitness i masažu, a djeci igru, ples i sport u Mini klubu.

Hotel Soline***, Brela

Idealan za obitelji koje traže obiteljski hotel visokog standarda i modernog dizajna. Roditelje će oduševiti wellness & spa, djecu špilja u bazenu i bogat animacijski program.

Hotel Berulia****, Brela

Za one koji traže vrhunsku uslugu i hotel s prekrasnim vrtom, Bluesun hotel Berulia**** je pravi izbor. Odraslima će se posebno svidjeti konoba “Posejdon”, a djeci minigolf u prekrasnom vrtu u hladovini i, naravno, Mini disko navečer.

Resort Afrodita****, Tučepi

Višestruko međunarodno nagrađivani obiteljski resort kao stvoren je za odmor obitelji s djecom.

Hotel Neptun***, Tučepi

All inclusive hotel i resort smješten uz plažu s prostranim vrtom, dječjim igralištem i velikim bazenom u kojem podjednako uživaju djeca i roditelji.