ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Gdje odsjesti u blizini Splita? Supetar je savršen izbor

Gdje ljetovati u blizini Splita, ne živjeti tih nekoliko dana ili tjedana u halabuci velikog grada, a opet biti dovoljno blizu da se mogu vidjeti sve splitske znamenitosti i uživati u kulturno-zabavnoj ponudi drugog najvećeg hrvatskog grada? Naša je preporuka Supetar na Braču.
Zašto baš Supetar?

Supetar je administrativno središte otoka Brača; nalazi se na njegovom sjeveru, a od Splita je razdvojen Bračkim kanalom. U vrijeme udarne turističke sezone trajekt svakodnevno vozi između ova dva mjesta čak 14 puta, u oba smjera. Vožnja traje 50-ak minuta.

Između 28.6. i 1.9.2020. prvi trajekt iz Supetra prema Splitu, kao i iz Splita prema Supetru, kreće u 5 sati ujutro. Što je zgodno ako ste se, recimo, malo duže zadržali u provodu u splitskim noćnim klubovima.

Idilična terasa supetarskog hotela Amor


Posljednji trajekt u danu iz Splita prema Supetru kreće minutu prije ponoći, kako biste mogli u miru te večeri pogledati film u kinu, dobru kazališnu predstavu ili pak uživati u nekoj glazbenoj poslastici.


Osim ovih krajnosti, trajekt cijelog dana vozi u oba smjera pa je vrlo jednostavno otići popiti popodnevnu kavu na Rivu i vratiti se na vrijeme za večeru u hotelu ili pak obići splitske butike i trgovine i vidjeti što se nudi.
Rezerviraj Bluesun Hotel Amor:

Za 50 minuta od hotela do centra Splita

Ako se odlučite ljeto provesti u Supetru, moći ćete se osjećati kao da živite, praktički, u mirnom predgrađu većeg grada – za 50 minuta možete doći od svog hotela do centra Splita.


Mirne supetarske plaže kao stvorene su za potpuni odmor od stresa

Osim toga, Supetar vam nudi sve pogodnosti ljetovanja na otoku – lijepe hotele, sjajnu otočku gastronomiju, totalni odmor od stresa, velik broj biciklističkih staza za aktivne turiste...
Rezervirajte svoj smještaj u Supetru već danas. Vjerujte – isplati se! Za sve informacije i rezervacije Bluesun Holiday Village Velaris na otoku Braču, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com