ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljetovanje u Omišu: pješčane plaže i aktivni odmor u gusarskom gradu

Omiš je grad u kojem ćete pronaći svoj savršeni odmor na pješčanim plažama Duća i mirnim uvalama Ruskamena. U Omišu će uživati i ljubitelji prirode, aktivnog odmora i šetnji povijesnim uličicama mediteranskog grada.

Dok se krška rijeka Cetina mirno ulijeva u Jadransko more, Poljička planina bdije nad gradom Omišom. Rijeka, grad i planina ovdje već stoljećima čine nedjeljivu cjelinu koja i danas zapanjuje svojom jedinstvenom ljepotom.

Omiš se danas najbolje vidi sa spektakularnih vidikovaca koji ga okružuju.


Pogled na Omiš s vidikovca Gata jedan je od najspektakularnijih prizora na Jadranu

Uz cestu koja vodi u grad nalaze se vidikovac Gata i onaj kraj znamenitog kipa lokalne legendarne junakinje Mile Gojsalić.

Istražite gusarsku povijest Omiša


Omiš je u povijest ostao upisan i kao gusarski grad. Moćne galije i trgovački brodovi morali su Omišane udobrovoljiti kako bi im prolaz bio dopušten.


U Omišu se i danas mogu vidjeti stare gusarske tvrđave; pogled s njihovih zidina je doista impresivan

Grad je danas dom znamenitih tvrđava u kojima su gusari nekad tražili sigurnost.

Središte aktivnog turizma


Okolica grada je kao stvorena za planinarenje, hiking, penjanje, paragliding… Vjerojatno najpoznatija aktivnost je rafting na rijeci Cetini, a tu je i dva kilometra poprilično spektakularnog ziplinea.


Duboko udahtnite i krenite u avanturu života - zipline je najbliže što ćete doći letu iznad rijeke Cetine

Neki 'smjerovi' nalaze se i na više od 100 metara iznad tla pa očekujte dobru navalu adrenalina. U Omišu se može i roniti, voziti kajak, jedriti…

Pogled na veličanstvenu planinu, šetnja uz rijeku i uskim uličicama, kupanje na pješčanim plažama Duća i mirnim uvalicama Ruskamena kraj Holiday Village Sagitta***, ono su što Omiš čine posebnim mjestom.


Plaže u Dućama kraj hotela Nestos**** sjajan su odabir za obiteljski odmor

Javite nam broj osoba i željeni datum dolaska u Omiš na reservations@bluesunhotels.com ili +385 1 3844 288. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.