ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Organizirani COVID testovi za naše goste

Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu! U sklopu cjelovitog programa sigurnog boravka, Bluesun Vacation Guarantee, u Brelima, Tučepima, Bolu i Supetru za vas smo organizirali testiranja na COVID-19.

Kako se testirati?

Ako se želite testirati, javite se recepciji i za Vas ćemo organizirati test na COVID-19. Cijena PCR testa je 560 kn, a cijena RAT (ANTIGEN) testa je 200 kn. Rezultati testa bit će dostupni na engleskom jeziku.

Što ako ste pozitivni na COVID-19?

U slučaju pozitivnog rezultata testiranja, ne brinite - samo telefonski kontaktirajte recepciju i pojasnit ćemo Vam daljnje korake. Naši su djelatnici educirani, a naši protokoli za takve situacije pomno razrađeni.

Što ako trebate liječničku pomoć?

U slučaju da zatrebate pomoć ili savjet liječnika, javite se recepciji kako bismo Vas spojili s najbližom zdravstvenom ustanovom. Da biste besplatno mogli koristiti osnovne zdravstvene usluge u javnim zdravstvenim ustanovama, potrebno je imati Europsku karticu zdravstvenog osiguranja (EHIC).

Najviši zdravstveni i sigurnosni standardi


U Bluesun hotelima tijekom turističke sezone nije zabilježen niti jedan slučaj COVID-19. Osim toga, svojim smo djelatnicima osigurali cijepljenje te ih educirali za rad u uvjetima pandemije. Svi sigurnosno-zdravstveni protokoli pomno su osmišljeni i provedeni u suradnji sa stručnjacima.

Rezervirajte siguran boravak »Bluesun Vacation Guarantee


Bluesun Vacation Guarantee kombinira niz pogodnosti koje tijekom pandemije COVID-19 jamče vašu sigurnost - besplatno otkazivanje putovanja, online check-in, posvećenost čistoći, garanciju najniže cijene, personalizirani pristup gostu, povrat novca u slučaju gubitka posla itd.  

Saznajte više »Siguran boravak od "dobro došli" do "doviđenja"


Da su Bluesun destinacije sigurne za vaš odmor u 2021. godini, potvrđuje nacionalna sigurnosna oznaka Safe Stay in Croatia Ministarstva turizma i sporta, kao i WTTC-ova oznaka Safe travels, koja je Hrvatskoj dana od početka pandemije COVID-19.

Saznajte više »

Za sve dodatne informacije nazovite naš Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na e-mail reservations@bluesunhotels.com ili nas kontaktirajte putem donjeg obrasca.