Smješten u bogatom mediteranskom vrtu, Bluesun Holiday Village Velaris 3*/4* je savršeno mjesto za vaše susrete, konferencije, događaje i team building. Tu su konferencijski centar, wellness i spa oaza, puno mogućnosti za sport i rekreaciju. Izbor smještaja je velik – tu su hotel Amor 4*, Vila Vela Luka 4* i paviljoni Vlačica 3* i Vrilo 3*.

Supetar, otok Brač

Bilo da želite opušteno prošetati njegovim povijesnim uličicama ili se aktivno odmarati, Supetar je pravo mjesto za vas. Ovdje možete voziti bicikl stotinama kilometara biciklističkih staza, učiti roniti, ili istražiti otok Brač uz našu pomoć. Supetar je sa Splitom povezan trajektnom linijom koja, tijekom turističke sezone, vozi i do 15 puta dnevno.

Prometne veze:

- Trajektne linije: Supetar – Split (50 min), Sumartin – Makarska (45 min)
- Zrakoplovna luka Brač kraj Bola (15 min)


Udaljenosti od Supetra:
- Bol – 38 km
- Sumartin – 49 km
- Zračna luka Brač – 23 km

Konferencijski centar

Konferencijska dvorana na 300 m2 može primiti do 260 ljudi. U cijelosti je opremljena za sve audio i video prezentacije. Manja soba za sastanke se nalazi na najvišem katu hotela Amor i ima vrhunski pogled na Split i obalu. Veličina i lokacija sobe garantiraju privatnost, što je idealno za manje sastanke za do 25 ljudi. Za pauze između sastanaka ili predavanja možete odabrati posebne Coffee break menije u kojima, uz kavu i čaj, nudimo razne kombinacije slanih i slatkih zalogaja.

Organizirani izleti

Prije dolaska u Velaris možete dogovoriti razne atraktivne izlete. Istražite cijeli otok iz Supetra – posjetite Pustinju Blaca – samostan iz 16. st. uklesan u stijenu, Škrip – najstarije naselje na otoku, Vidovu goru – najviši vrh jadranskih otoka.

Hrana i vino

U Holiday Villageu možete doručkovati, ručati i večerati. Samo 3 km od Supetra nalazi se jedan od najboljih restorana na otoku Braču – Grill Garden. Smješten usred zelenila, savršeno je mjesto za ljubitelje dobre hrane, mediteranskih okusa i ukusnog vina. U Grill Gardenu rade vlastito maslinovo ulje i uzgajaju svoje povrće, a meso i riba su lokalno uzgojeni i ulovljeni. Terasu okružuju stabla maslina, a pogled na more je sjajan. Savršeno mjesto za organizaciju gala večere.

Joga

Velaris je omiljeno mjesto ljubitelja joge. Zahvaljujući opuštajućem mediteranskom vrtu, mirnoj lokaciji, veganskoj i vegetarijanskoj ponudi i mogućnosti najma joga prostirki, ovdje se lako kanalizira pozitivna energija i pronalazi unutarnji mir.

Wellness i bazeni

Wellness i spa centar Bluesun hotela Amor nudi raznovrsne spa rituale i tretmane tijela. Bilo da vas zanima klasična masaža ili tretman lica ili pak ekstravagantna kromoterapija, ovo je pravo mjesto za vas. Možete se opustiti i uz vanjski bazen hotela Amor.

Reference

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 1 644 2220

E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Supetar, otok Brač

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2