ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sadržaji na otoku Braču

Gastro

Taverna "Vallum"

Taverna "Vallum" u Bluesun hotelu Elaphusa**** na Bolu izrađena je od izvornog kamena, a svojim uređenjem i imenom podsjeća na antičku tradiciju otoka Brača i njegove prve stanovnike.

Inspirirana bogatom helenističkom kulturom i antičkom povijesti bračka taverna "Vallum" zadovoljit će i očarati svakog posjetitelja, kako estetski tako i gastronomski. Iznimno ugodan ambijent idealan je za privatne proslave i intimna druženja.

Restoran "Plaža Borak"

Smješten na samoj plaži Borak, restoran je idealan za ručak na plaži, a nudi hrvatske i dalmatinske riblje i mesne specijalitete. Dio restorana je predviđen za one koji cijene vrhunsku kuhinju, nudi se svježi jastog koji se uoči same pripreme bira iz izložbenog akvarija. Restoran je prikladan za organizaciju rođendanskih proslava i vjenčanja te proslavu djevojačkih i momačkih večeri.

Restoran "Plaža Zlatni rat"

Restoran se nalazi u prirodnoj hladovini borove šume, na najljepšoj hrvatskoj plaži Zlatni rat. Idealan je za kratki predah od sunčanja i kupanja, ako želite napraviti pauzu za ručak ili popodnevnu užinu.

Stina vina

Vinarija Jako vino

Moderan vinski podrum s kušaonicom i stručnim enolozima na atraktivnoj je lokaciji uz samo more, s vratima otvorenim svima koji se žele inspirirati aromama Brača. Vinarija Jako vino proizvodi četiri vrhunska i kvalitetna Stina vina: Plavac mali, Opol, Vugava i Pošip.

Prva dalmatinska vinarska zadruga izgradila je vinariju u Bolu još 1903. godine, a do danas je ona postala pravom bolskom znamenitošću i prepoznatljivim simbolom ovog bračkog gradića.

Zabava

Diskoklub "Elaphusa"
Koktel-bar "Bolero"
Kuglana

Sport

Indoor: fitness, indoor golf-simulator, kuglanje, biljar

Outdoor: teniski centar (26 zemljanih terena), mali nogomet, košarka, rukomet, boćanje, odbojka na pijesku, najam bicikla, tečajevi ronjenja, surfanja i jedrenja, trekking, free climbing

Thalasso wellness

Thalasso wellness Bluesun hotela Elaphusa****KONTAKTIRAJTE NAS