ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

SUMMER SPECIAL

Vrhunska hrana, spektakularni pogledi i omiljene aktivnosti - na Braču je uvijek uzbudljivo

Čime se baviti za vrijeme vašeg ljetovanja u Bolu na Braču? Donosimo vam najbolje preporuke za sportske, gastro i druge sadržaje. 
Gem, set, meč - Bol

Bol na Braču teniski je centar Hrvatske. Najveći ljubitelji bijelog sporta među turistima odsjedaju ovdje, u okrilju znamenitog Zlatnog rata.


Zaigrajte tenis u mediteranskom okružju na 26 zemljanih terena u Bolu

U modernom teniskom centru Potočine, na 26 zemljanih terena, možete uživati u omiljenoj aktivnosti. Iskoristite meč loptu – upravo ste je izborili.

Na dva kotača do spektakularnih vidika

U Bluesun Bike centru kraj hotela Elaphusa potražite opremu, savjet, iznajmite bicikl ili dogovorite izlet pod stručnim vodstvom.


Provezite se stazama kraj veličanstvenih vidikovaca, kroz bračke vinograde i pitoreskna mjesta

Ljetovanje u Bolu prilika je da se uputite na jedan od najatraktivnijih izleta biciklima na Mediteranu – uspon na Vidovu goru, najviši vrh jadranskih otoka s kojeg se pruža spektakularan pogled. Manje iskusni se mogu zaputiti e-bikeom, a oni snažniji i 'običnim' brdskim biciklom.

Ukrotite snagu vjetra i mora - surfajte

Napeti mišići, vjetar u kosi, noge na dasci i osmijeh na licu, doživljaj je kojem se svaki windsurfer iskreno raduje. Bol je omiljeno surfersko odredište.


U klubu Big Blue Sport na plaži Borak upišite školu jedrenja, iznajmite opremu ili ostavite svoju opremu tijekom ljetovanja u nekom od Bluesun hotela


Među nekoliko lokalnih klubova ističemo Big Blue Sport smješten na popularnoj plaži Borak, kraj istoimenog restorana. Iskusni surferi opremu će ovdje moći iznajmiti i spremiti, dok će početnici upisati školu windsurfinga.

Istraži aktivni odmor u Bolu»


Uz vrhunsku hranu ide isto takvo vino

Taverna Vallum u hotelu Elaphusa ističe se svojom intimnošću i izvrsnom hranom. Restoran Plaža Borak nalazi se na sjajnoj lokaciji – romantična večera uz plažu uz pogled na zalazak sunca je odličan odabir.


U Vinariji Stina kušat ćete najbolje od bračkih vina, uz vodstvo profesionalnih sommeliera

Vinarija Stina u centru Bola nije idealna samo za vinoljupce koji žele kušati vrhunsku kapljicu nego i za sve one koji žele uživati u osobnom pristupu i prezentaciji svakog vina gostu. Sve to u impresivnom ambijentu moderno uređenog prostora u povijesnoj zgradi.

Thalasso Wellness - oaza najboljeg opuštanja

Nagrađivani wellness i spa centar hotela Elaphusa prostire se na čak 4000 m2. Saune, bazeni, klasični ili egzotični tretmani bazirani na blagodatima morske vode – sve vam je na raspolaganju.


Thalasso Wellness obuhvaća 13 soba za tretmane, vodeni svijet, zonu opuštanja, nekoliko vrsta sauna i fitness centar

Wellness & Spa i odlična hrana - želim znati više»

Ostalo:

- koktel-bar Bolero
- restoran Plaža Zlatni rat
- kuglana hotela Elaphusa
- tečajevi ronjenja, surfanja, jedrenja
- nogomet, košarka, boćanje, odbojka na pijesku
Želite ovo ljeto uživati u Zlatnom ratu, vrhunskoj hrani i piću i velikom izboru aktivnosti? Javite nam željeni datum dolaska i broj osoba bez obaveze na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com i poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.