ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Aktivni odmor u Bolu

Čime se baviti za vrijeme vašeg ljetovanja u Bolu na Braču? Ovo su naše preporuke za sportsko-rekreativne aktivnosti.

Tenis

Bol na Braču teniski je centar Hrvatske. Najveći ljubitelji bijelog sporta među turistima odsjedaju upravo ovdje, u okrilju znamenitog Zlatnog rata. Kao dugogodišnji domaćin WTA turnira, Bol ima bogatu tenisku tradiciju. Kraj Bluesun hotela nalazi se Teniski centar Zlatni rat, smješten u mediteranskom parku.

Moderni teniski centar ima 26 zemljanih terena. Opremite se u Tennis Point shopu u sklopu centra, a nakon meča se opustite uz osvježavajuće piće u baru kraj teniskih terena. Gosti Bluesun hotela mogu angažirati i teniskog trenera. [Više ovdje ]

Biciklizam

Otok Brač ispresijecan je stotinama kilometara biciklističkih staza – od cestovnih ruta koje vas vode do fantastičnih vidikovaca, do brdskih staza kroz znamenite bračke vinograde i stara otočka sela.

U Bluesun Bike centru kraj hotela Elaphusa potražite opremu, savjet, iznajmite bicikl ili dogovorite izlet pod stručnim vodstvom. Uspon na Vidovu goru, najviši vrh jadranskih otoka, jedan je od najatraktivnijih izleta. Iskusni se mogu gore zaputiti e-bikeom, a oni snažniji i 'običnim' brdskim biciklom. [ Više ovdje ]

Ronjenje

Zaronite u morske dubine i otkrijte podvodni svijet otoka Brača i njegove okolice. Ronjenje je doista jedinstveno iskustvo.

U organizaciji s Big Blue Diving centrom, koji se nalazi uz Bluesun hotel Borak, ronite na 20 različitih lokacija oko otoka Brača i Hvara, iskusite atraktivne dnevne i noćne zarone, bez obzira na to jeste li početnik ili iskusan ronilac. Početnicima mogu pohađati ronilačke tečajeve kako bi i oni mogli uživati u fantastičnim podvodnim krajolicima. [ Više ovdje ]

Windsurfing

Zlatni rat pravi je raj za ljubitelje windusurfinga. Vjetar u kosi, ruka na jedru, iskusno vodstvo i uživajte u vožnji oko najljepše hrvatske plaže.
Za sve informacije o hotelima na plaži Zlatni rat u Bolu na Braču, bez obaveza nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com.Javite nam željene datume dolaska i broj osoba i poslat ćemo vam posebnu ponudu.