ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Velika ljetna ušteda samo ovaj vikend!

Dobro došli, otvorili smo Bluesun hotele i resorte!

Bluesun Hotels & Resorts otvorili su svoja vrata! Provedite bezbrižan odmor u našim hotelima i resortima smještenim uz najljepše hrvatske plaže. Naši hoteli i resorti ponovo su spremni za pružanje vrhunske usluge, uz držanje najviših sigurnosno-zdravstvenih standarda.

Ljetujte u hotelu uz plažu

Bluesun hoteli i resorti smješteni su uz more u Tučepima, Brelima, Bolu, Supetru, Starigrad-Paklenici i Omišu. Želite li se odmoriti podno veličanstvenog Biokova, uz Zlatni rat ili u okrilju Nacionalnog parka Paklenica, izabrali ste najbolji trenutak.

Tučepi

Savršen obiteljski odmor čeka vas u Bluesun hotelu Alga 4* u Tučepima. Jeste li znali da u njemu čak dvoje djece do 13,99 godina u Superior sobama može ljetovati gratis? Uz našu All Inclusive Light ponudu odmarat ćete bez briga – cjelodnevni obroci i pića su osigurani. U ponudi ovog Bike hotela osobito će uživati aktivni gosti.

Želim znati više »


Ostali TOP hoteli u Tučepima:

- Bluesun hotel Neptun 3*
- Bluesun resort Afrodita 4*Brela

Bluesun hotel Berulia 5* u Brelima može se pohvaliti s čak tri bazena – elegantnim infinity, velikim vanjskim bazenom i luksuznim swim-up bazenom u koji ulazite s terase svoje Deluxe sobe. Preporučujemo All Inclusive Light paket kako biste se na odmoru potpuno relaksirali.

Želim znati više »


Ostali TOP hoteli u Brelima:

- Bluesun hotel Soline 4*
- Bluesun hotel Marina 3*
- Bluesun hotel Maestral 3*Brač

Za najbolji odmor na otoku odaberite Bluesun hotel Elaphusa 4* u Bolu na Braču. Samo 10 minuta hoda od Zlatnog rata, Elaphusa se može pohvaliti jednim od najboljih wellness centara na Jadranu. Brač je vrhunska destinacija za aktivne turiste – uz Elaphusu se nalazi više od 20 teniskih terena, a cijeli je otok ispresijecan stotinama kilometara biciklističkih staza.

Ostali TOP hoteli na Braču:

- Bluesun resort Velaris 3*, Supetar
- Bluesun hotel Amor 4*, Supetar
- Bluesun resort Bonaca 3*, Bol
- Bluesun hotel Borak 3*, BolStarigrad-Paklenica

Ljubitelji odmora u prirodi oduševit će se atraktivnim mobilnim kućicama Bluesun kampa Paklenica 4* u Starigrad-Paklenici. Bluesun Holiday Village Alan 3* krasi novi poluolimpijski bazen s veličanstvenim pogledom na otvoreno more. Ulaz u kamp i hotel Alan nalazi se samo dva kilometra od Nacionalnog parka Paklenica, a u radijusu od 100 km nalaze se još tri nacionalna parka – Plitvice, Krka i Kornati.


Siguran odmor

U suradnji sa stručnjacima donijeli smo zdravstveno-sigurnosne mjere zahvaljujući kojima ćete se u našim hotelima bez brige opuštati uz bazene i u wellness centrima i uživati u vrhunskoj hrani. Naši su djelatnici educirani kako bi vam osigurali maksimalnu potporu i komfor tijekom odmora. Vaša je sigurnost naš prioritet.

Ulazak u Hrvatsku

Prelazak hrvatske granice je od 01.07.2020. u cijelosti slobodan za državljane svih zemalja EU i EEA, članove njihovih obitelji i osobe s dugotrajnim boravištem u tim zemljama. Od 25.6.2020. oni koji u Hrvatsku uđu iz BiH, Sjeverne Makedonije, Srbije i Kosova morat će na 14 dana u samoizolaciju. Iznimka su putnici koji kroz te zemlje samo prolaze.

Svi naši gosti iz ostalih zemalja s rezervacijom smještaja u hotelu, resortu i kampu u Hrvatsku mogu ući uz predočenje tog dokumenta na granici. Dokument mora sadržavati adresu smještajnog objekta, kontakt broj telefona i duljinu boravka.
Pravo je vrijeme da se odmorite u hotelima uz najljepše hrvatske plaže! Pošaljite nam željene datume i broj osoba na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite naš rezervacijski centar na +38513844288. Poslat ćemo vam personaliziranu ponudu u najkraćem roku.