ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Pastry chef Petra Jelenić pred najozbiljnijim zadatkom u karijeri

Danas najpoznatija hrvatska pastry chefica i majstorica za slatko, Petra Jelenić kroz svoju se 23-godišnju karijeru dokazala u cijelom nizu uglednih hotela i restorana te kao konzultantica u ugostiteljstvu.
 
Njezina razigrana mašta u kombinaciji s golemim znanjem i vještinom stvara slastice koje se s pravom mogu nazvati remek-djelima, neprekidno smišljajući nešto novo, putujući kroz okuse, boje i mirise i vrijeme, jer baš na tradicionalnim kolačima, dorađenim inovativnim pristupom stekla je cijelu vojsku poklonika i obožavatelja.

Nakon godina stvaranja provedenih u privatnom biznisu, i kao jedna od najtraženijih konzultantica u Hrvatskoj, odlučila se na zaokret u karijeri i prihvatila ponudu Bluesun hotels & Resorts gdje dolazi na mjesto korporativne pastry chefice i predavačice na internoj Bluesun akademiji.

"Uspjeh svojih učenika gledam kao svoj"

Jednako koliko voli svoj poziv, toliko Petra voli i poučavati. "Čim sam počela raditi, a imala sam 17, već sam nekako prirodno počela i učiti ljude oko sebe – čim bih nešto savladala rado bih objasnila kako sam nešto napravila. Završila sam školu za slastičara, no ozbiljno sam počela učiti kad sam počela raditi. Imala sam sreću što sam radila s divnim kolegicama i kolegama koji su imali razumijevanja za moj temper tantrum svaki put kad mi nešto ne bi uspjelo."
 
Bluesun akademija jedinstven je projekt u hrvatskom hotelijerstvu, na koji se ovaj lanac odlučio još tamo 2009. godine kako bi neprekidno dodatno usavršavao svoje osoblje, ali i učenike srednjih strukovnih škola. Polaznici imaju jedinstvenu privilegiju da im baš Petra Jelenić bude jedan od predavača.
 
"Uspjeh svojih učenika gledam kao svoj uspjeh. Što nas je više kvalitetnih, slastičarska scena će se sve više mijenjati. Kroz Akademiju imam direktan način utjecati na kvalitetu slastičarstva. Mislim da mi je to najozbiljniji zadatak u karijeri koji ne mogu dočekati."

Pregledaj sve otvorene natječaje i prijavi se putem naše nove web-stranice: posao.bluesunhotels.com