ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Svjetski jedinstvena plaža Kulina

Jeste li se ikad izležavali na plaži dok nad vama bdije srednjovjekovna kula? Znamo da niste. Ovo je moguće doživjeti samo u Starigrad Paklenici.
Ako se u okolici Starigrad Paklenice kojim slučajem upustite u razgovor s nekim starijim domaćim stanovnikom, mogli biste čuti lokalnu legendu o strašnom kralju Pasoglavu. Ovaj je ozloglašeni vladar navodno živio u Večkoj kuli.

Nakon legende, malo činjenica - Večka kula podignuta je prije petstotinjak godina na strateškoj poziciji na rubu istoimenog polja zbog obrane od Turaka. I to kako bi Mlečani pomno nadgledali pomorski promet Podvelebitskim kanalom.Večka kula nalazi se na plaži Kulina. Šljunčana plaža doista je svjetski raritet. Gdje se još možete kupati kraj kule iz 16. stoljeća? Danas je ona podsjetnik na burnu povijest ovog kraja i jedan od samozatajnih dragulja sjeverne Dalmacije.Plaža Kulina smještena je južno od Camping Paklenica. Do nje možete doći automobilom ili za 20-ak minuta pješice, a naša je topla preporuka da se odlučite za bicikl. Plaža je prikladna i za djecu.
Rezerviraj Bluesun Camp Paklenica:

Na vrhu Večke kule, kao da i danas nadgleda morski prolaz, naraslo je jedno lijepo drvo. Rasprostrite ručnik na plaži, legnite i uživajte u zasluženom odmoru.Želite s obitelji ili partnerom provesti ljeto u Starigrad Paklenici? Bez obaveze nam pošaljite broj osoba i željene datume dolaska na +385 1 3844 288 ili na reservations@bluesunhotels.com. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s posebnom ponudom.