ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Zlatni rat - plaža kao nijedna druga na svijetu

Kao ispružena ruka nudeći svoju ljepotu, proteže se bračkom obalom plaža Zlatni rat u Bolu, prekrasnom malom mjestu koje je višestruko nagrađivano kao najbolja turistička destinacija u Hrvatskoj.
Možda i najposebnija plaža na svijetu, jedan je od simbola ove zemlje, definitivno najčešći motiv na razglednicama iz Hrvatske.

Zlatni rat, plaža jedinstvenog oblika duga oko pola kilometra i prirodni je fenomen jer je okomita na obalnu crtu. Plaža je istkana od sitnog, bijelog šljunka vrlo ugodnog za hodanje i igru vaše djece.

Kristalno bistro i tirkizno more

Boja mora oko Zlatnog rata može se opisati jednom riječju – zapanjujuća; kristalno je bistra i tirkizna.

Zanimljivo je napomenuti da Zlatni rat često mijenja svoj oblik pod utjecajem prirodnih elemenata, vjetra i mora. Ovo se osobito primjećuje na njegovom vrhu, čiji 'jezičac' je malo okrenut na jednu, malo na drugu stranu.


Zlatni rat u ranim jutarnjim satima


U unutrašnjosti ovog 'poluotoka' nalazi se borova šuma koja kupačima pruža hladovinu kao ugodan odmor od sunčanja. Ovdje se nalazi i velik broj ugostiteljskih objekata vrlo bogate ponude.

Obitelji zato obožavaju Zlatni rat – tu se nalazi sve što je potrebno za kupanje, odmor, igru te ukusan zalogaj kad ogladnite i osvježavajuću kapljicu kad ožednite.


Impresivna kombinacija Zlatnog rata i Vidove gore u zaleđu


More na Zlatni rat često izbacuje 'kućice' morskih puževa. Neki ga nazivaju i kamenom sreće jer nalazniku je navodno donosi. Mi se možemo samo složiti jer definitivno je sreća uživati u blagodatima ove prekrasne plaže.

U njoj uživaju i aktivni turisti; zahvaljujući povoljnom vjetru, često je okupljalište windsurfera. Tu se i roni, pedalira na pedalini, vozi jet-ski... Uživati možete i samo gledajući sve te aktivnosti oko Zlatnog rata.


Windsurfing, kitesurfing, parasailing - na Zlatnom ratu uvijek je živo


Ne čudi stoga da se ova plaža nebrojeno puta našla u izboru stranih magazina, među najboljim svjetskim plažama koje valja posjetiti.

Učinite to još ovog ljeta. Smještaj možete pronaći u obiteljskom Bluesun Holiday Village-u Bonaca ili u šarmantnom hotelu Borak u prekrasnom zelenom okruženju. Tu je i hotel Elaphusa, ponajbolji hotel na otoku Braču, koji ima  nagrađivani Thalasso wellness centar na 4000 m2, veliki fitness i vlastitu kuglanu.


Hotel Elaphusa ima vanjski i unutarnji bazen i prostrane sobe, a gosti jako hvale njegovu hranu i bogatstvo sadržaja

Za sve informacije o hotelima na plaži Zlatni rat u Bolu na Braču, bez obaveza nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Napišite nam svoje željene datume i primit ćete posebnu ponudu.