ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

3 razloga zašto će obitelji uživati u plažama u Bolu

Ako se odlučite doći na jedan od najljepših hrvatskih otoka, vaša će obitelj zasigurno uživati. Donosimo vam 3 odlična razloga zašto će plaže u Bolu na Braču biti savršene za vas i vaše najdraže.
1. Dugačke lijepe plaže, kristalno čisto more i jedinstveni Zlatni rat

Cijela se Hrvatska ponosi očuvanom prirodom, a gostima je osobito važno čisto more. Na plažama Bola uživat ćete u netaknutoj prirodnoj ljepoti. Ronite, plivajte, bućkajte se, učite djecu plivati – ovdašnje je more kristalno čisto.

Plaže u Bolu nisu strme niti kamenite pa su savršene za obitelji s klincima. Djeca se ondje mogu igrati i uživati, a vi biti opušteni bez straha da će se djeca poskliznuti ili nekako ozlijediti. Osim toga, nude se i razni zabavni sadržaji specijalizirani za djecu.


Vrh Zlatnog rata stalno se mijenja zbog prirodnih utjecaja, a okružuje ga prekrasno tirkizno more.


Zlatni rat je odredište na koje će se vaša obitelj tijekom boravka u Bolu zasigurno uputiti. Riječ je o plaži svjetskog glasa koju krasi zanimljiv oblik roga koji ulazi i do 500 metara u more.

2. Mediteransko zelenilo i puno prirodnog hlada

Kad vam sunce na plaži već postane prevruće, dobro je u blizini imati neki hlad. Gotovo sve plaže na Bolu smještene su odmah kraj borove šume.


Nakon plivanja i sunčanja, bit ćete sretni što vam plaže u Bolu omogućuju i puno prirodnog hlada


Ovo će biti osobito važno obiteljima s djecom koja bi u sjeni borova mogla i odrijemati nakon napornog igranja i kupanja. A vi možete uživati u kavi ili hladnom piću u nekom od beach barova.

3. Mnoštvo aktivnosti prilagođenih djeci

Destinacija Bol je sinonim za aktivni odmor, a to znači da u Bolu možete doživjeti puno zanimljivih aktivnosti od kojih se većina odvija upravo na plažama.


Provozajte se s djecom na pedalini ili u podmornici sa staklenim dnom - prizori iz podmorja oduševit će i najmlađe i najstarije


Na plaži Borak zaigrajte odbojku na pijesku, a tamo su i klubovi koji nude početne tečajeve surfanja i ronjenja, čak i za najmlađe. Možda se vaše dijete zaljubi u ove prekrasne vodene aktivnosti baš za vrijeme ljetovanja u Bolu.

Par koraka od plaže je i sjajni bowling u sklopu hotela Elaphusa - odlična aktivnost za grupe prijatelja i cijele obitelji! Kad se vratite s godišnjeg odmora provedenog u Bolu na Braču, imat ćete o čemu pričati obitelji i prijateljima.
Pošaljite nam kada biste htjeli boraviti u Bolu te za koliko djece i odraslih trebate smještaj - u najkraćem mogućem roku primit ćete posebnu ponudu za najbolje hotele u Bolu. Ponude zatražite na reservations@bluesunhotels.com ili na broj telefona +385 1 3844 288.