ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

NOVO 2019 - Bluesun hotel Nestos, OMIŠ - DUĆE Split****

Plaža Duće, pješčani raj kraj Omiša

Između grada Omiša i Dugog Rata smjestilo se Duće. Ovo je maleno naselje dobro poznato svima koji žive u bližoj i daljoj okolici zbog više kilometara duge pješčane plaže Duće.

Popularno odredište splitskih obitelji

Do Duća na kupanje stižu i ljudi iz dvadesetak kilometara udaljenog Splita, željni mira izvan ulica i plaža velikog grada, koje pruža plaža Duće. Osim toga, kako su u Hrvatskoj plaže uglavnom šljunčane, ovdje imaju jedinstvenu priliku uživati u mekanom pijesku, koji se prostore na otprilike šest kilometara.

Rezerviraj Bluesun Hotel Nestos:

Plaža Duće savršena je za obitelji, osobito one s malom djecom. Čista je, a dodiruje je kristalno bistro more. Ondje ćete naići na obitelji poput vaše pa će se i vaši klinci imati s kim družiti i poigrati.Kad vam sunce dosadi, zaklon možete potražiti u sjeni obližnjeg drveća. Za one koji ne vole osjećaj pijeska nakon sunčanja i kupanja, tu su i tuševi.Gdje odsjesti?

U blizini plaže Duće nalazi se Bluesun hotel Nestos. Sa svoje četiri zvjezdice, smještajem za 31 obitelj, bed&breakfast ponudom, grijanim bazenom i wellnessom, možemo slobodno reći da je savršena 'baza' za vaše ljetovanje u Omišu, odnosno neposredno kraj njega.Plaža Duće idealno je odredište za sve one koji znaju da će uživati na pješčanoj plaži, suncu i obiteljskom odmoru. Rezervirajte smještaj u blizini još danas i odbrojavajte dane do svog odmora u srcu Dalmacije!

Rezervirajte Hotel Nestos pozivom na broj +385 1 3844 288 ili pošaljite mail sa svojim željenim datumima i brojem osoba na reservations@bluesunhotels.com pa ćete primiti posebnu ponudu prema vašem upitu.