ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Plaže u Omišu

Plaže Omiša idealno su odredište za sve one koji traže najviše od odmora na Jadranu.
Najljepše plaže u Omišu nalaze se na rubnim dijelovima ovog mediteranskog mjesta. Na istoku, kraj Holiday Village Sagitta***, nalazi se plaža Ruskamen, dok je na zapadu kraj hotela Nestos**** pješčana plaža Duće.


Obitelji s djecom će biti očarane plažom Ruskamen


Obje plaže idealne su za obiteljsko sunčanje i kupanje. U plitkom moru Ruskamena, šljunčane plaže s betonskim dijelovima, moći ćete svoje klince naučiti plivati.


Plaža kraj Sagitte dijelom je šljunčana, a dijelom betonska

U pijesku atraktivnih Duća vaši mali prinčevi i princeze raditi svoje prve dvorce. Idealna je i za sve one koji preferiraju pijesak umjesto šljunka.

Cjelodnevno sunce uz odmor u sjeni drveća


I Ruskamen i Duće cijelog su dana na suncu pa će ljubitelji sunčanja doći na svoje. Hlad se može potražiti u sjeni obližnjeg drveća, koje iznad Ruskamena čini pitomu šumicu u kojoj je smještena Sagitta.


Plaža u Dućama pravi je izbor za sve koji ljeti pod tabanima više vole osjetiti pijesak nego šljunak

Plaže su jedan od razloga koji čine Omiš izvrsnim odredištem za ljetovanje obitelji, parova i umirovljenika. Ostale potražite ovog ljeta u ovom mediteranskom biseru.
Javite nam željeni datum dolaska i broj osoba na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com, Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.