ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Podaca: plaža koju se isplati posjetiti iz Brela i Tučepa

Na krajnjem jugu Makarske rivijere svoje je mjesto pod suncem pronašlo mjesto Podaca.
Prvi put spomenuto 1477. godine, izvorno staro naselje smješteno pod vrletima Biokova je gotovo napušteno. Danas je Podaca smještena na samoj obali i podijeljena na tri zaseoka: Ravanje, Viskovića Vala i Kapeć.

Poludnevno kupanje u Podaci

Podaca je idealno mjesto za poludnevni izlet iz drugih destinacija Makarske rivijere zahvaljujući svojim lijepim šljunčanim plažama koje okružuje borova šuma.


Idilične šljunčane plaže koje zapljuskuje modrozeleno more i dotiče borova šuma karakteristične su za Makarsku rivijeru

Najistaknutija među njima je Ravanje - lijepo uređena plaža koju zapljuskuje kristalno čisto more, uz dobru ugostiteljsku ponudu. Tu je i popularna plaža Podaca smještena podno drvoreda borova.

Od lokalnih zanimljivosti spomenimo da na ulazu u staro selo, pod planinom, možete vidjeti kulu s ostacima zida podignutu za obranu od Turaka. U blizini je i groblje s crkvom sv. Ivana.

Gdje odsjesti?

Najatraktivnija mjesta na Makarskoj rivijeri su Tučepi i Brela. Hotel Jadran 5* u Tučepima među najcjenjenijim je hotelima jadranske obale.


Hotel Jadran u Tučepima omiljen je među gostima željnim otmjenog odmora

Gosti hvale i all inclusive ponude Hotela Neptun i Alga, a Afrodita ponosno ističe svoju lokaciju kraj plaže i divan mediteranski vrt.

Luksuzom se u Brelima izdvaja hotel Berulia sa svojih pet zvjezdica. Gostima su vrata otvorile i za 2019. godinu renovirane Soline. Obitelji osobito cijene odmor u hotelima Maestral i Marina.
Odlučili ste odmoriti se na Makarskoj rivijeri? Pošaljite nam svoj željeni datum i broj osoba na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com da bismo vam poslali posebnu ponudu. Javit ćemo se u najkraćem mogućem roku!