ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš***

Plaže blizu Sagitte: Ruskamen je savršen za obitelji, a ima ih još

Na obali podno Turističkog naselja Sagitta nalazi se plaža Ruskamen na kojoj ćete provesti mnogo vremena tijekom svog ljetovanja. A u blizini se nalazi još nekoliko plaža koje vas čekaju.
Idealna za obitelji

Ruskamen je šljunkovita plaža s betonskim dijelovima. More je plitko, što će razveseliti roditelje s djecom jer će i ona moći uživati u čarima Jadrana, a neki naučiti i svoje prve plivačke pokrete.

Ljubitelji sunčanja bit će oduševljeni jer je plaža na suncu cijelog dana. Na nekoliko mjesta hlad na samu plažu pružaju nam borovi, koji iznad nje čine prekrasnu šumicu. Naravno, ti su dijelovi plaže vrlo popularni pa ćete morati imati sreće da zauzmete mjesto. U blizini plaže su beach bar, restoran i, naravno – Sagitta.


Plaža oko Turističkog naselja Sagitta u Omišu

Druge plaže

Ako krenete prema istoku, na par minuta vožnje automobilom, odnosno oko tri kilometra udaljenosti, nalazi se plaža Ivašnjak. U idiličnoj uvali smjestila se još jedna šljunčana plaža idealna za obitelji i pogodna za djecu.

Nešto bliže na istok smještena je plaža Strand. Omeđena stijenama, ova šljunčana plaža također je odlična za obitelji. Voda je nešto dublja pa je pogodnija za plivače. More je čisto da čišće ne može biti, a obično nema mnogo ljudi pa se nećete boriti za mjesto.


Plaža, Ruskamen u Omišu

Krenete li pak prema zapadu, na par minuta hoda nalazi se plaža Čelina. Omiljena za ljubitelje privatnosti, s ove šljunčano-kamenite plaže moći ćete uživati i u prekrasnom zalasku sunca.

Ovo ljeto planirate provesti u Turističkom naselju Sagitta? Vjerujemo da ste već rezervirali svoj smještaj. Ako još niste, sad je pravo vrijeme!

Rezervirajte All Inclusive Holiday Village Sagitta pozivom na broj +385 1 3844 288 ili pošaljite mail sa svojim željenim datumima i brojem osoba na reservations@bluesunhotels.com pa ćete primiti posebnu ponudu prema vašem upitu.