ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Plaže u Starigrad Paklenici

Starigrad Paklenica poznata je po svojim plažama u prekrasnom prirodnom okruženju, a tu je i Kulina - plaža jedinstvena u svijetu. Doznajte više u nastavku!
Kamp Paklenica - okupajte se u komadiću tirkiznog morskog raja

Prekrasna šljunčana plaža u sjeni borova. More je ovdje poznato po iznimnoj čistoći i bistrini.


Tirkizno more plaže Kampa Paklenica**** mamac je za sve ljubitelje kampiranja


Plažu opasuje crnogorična šuma kampa Paklenica u čijem ćete hladu tražiti zaklon kad vam sunce dosadi.
Za apsolutno najbolji doživljaj ljetovanja u Kampu Paklenica, iznajmite mobilne kućice – nalaze se na samo nekoliko metara od plaže.

Kulina - plaža kakve nema na svijetu, savršena za mirno kupanje

Ova šljunčana plaža jedinstvena je u svijetu po tome što se na njoj nalazi srednjovjekovna kula iz 16. stoljeća. Plaža Kulina smještena je jugoistočno od Kampa Paklenica.


Ono što možete doživjeti na plaži Kulina, ne možete nigdje drugdje - opuštanje u sjeni srednjovjekovne kule

Do nje možete doći automobilom ili za 20-ak minuta pješice, a naša je topla preporuka da se odlučite za bicikl. Plaža je prikladna i za djecu, a na njoj nema ugostiteljskih sadržaja. Idealna je za mirno kupanje.

Jaz - novouređena plaža s puno sadržaja za obitelji i aktivne goste

U smjeru istoka, nešto dalje od Kuline, nalazi se 2018. godine uređena šljunčana plaža Jaz. Ljubitelji košarke i odbojke moći će zaigrati svoj omiljeni sport na novim igralištima. Tu je i vježbalište na otvorenom, kao i dječje igralište.

Paklenica je idealno odredište za sve koji vole kupanje, sunčanje, totalno opuštanje i aktivni odmor. Dođite i uvjerite se!
Želite s obitelji ili partnerom provesti ljeto na plažama Starigrad Paklenice? Bez obaveze nam pošaljite broj osoba i željene datume dolaska na +385 1 3844 288 ili na reservations@bluesunhotels.com. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s posebnom ponudom.