ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Velika ljetna ušteda samo ovaj vikend!

Projekti na području ljudskih resursa

Hotelski lanac Bluesun Hotels & Resorts još je 2009. godine prvi put dobio certifikat Poslodavac partner od strane portala Moj posao, a redovito je uključen u programe osposobljavanja u turizmu u partnerstvu s drugim uglednim institucijama.

Program obrazovanja i obuke kadrova u turizmu, suradnja s Ministarstvom turizma RH (2009. – 2015.)

Sufinancirano je ukupno 65 učenika i studenata te im je omogućeno da obavljaju praktičnu nastavu u Bluesun hotelima. Ministarstvo turizma i Sunce hoiteli d.d. obvezali su se uplaćivati stipendiju svaki mjesec, a nakon završenog školovanja poslodavac se obvezuje primiti učenike/studente u radni odnos najmanje u vremenu trajanja stipendiranja. Dio stipendista ostao je u Sunce hoteli d.d. i razvija se i raste zajedno s kompanijom.

Suradnja s British Councilom (2013./2014.)

U sklopu projekta "Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina" radilo se na sljedećim specifičnim ciljevima: promoviranje korporativne društvene odgovornosti i društvene poduzetnosti među poslodavcima u sektoru turizma i ugostiteljstva; povećanje zapošljivosti sudionika u projektu (40 osoba); jačanje njihovih radnih vještina kroz edukaciju i trening te osiguranje radnog iskustva u hotelima Bluesun (pozicije sobarice, čistačice, pomoćni radnici, pomoćni konobari.)

Ciljna skupina bile su dugoročno nezaposlene žene iz Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije s osnovnim ili nedostatnim kvalifikacijama i vještinama, uključujući članove nacionalnih manjina, izbjeglice i prognanike.