ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač****

Gastronomski užitak u Bluesun hotelu Amor 4*

Naši vlastiti proizvodi omogućavaju nam da koristimo proizvode s integritetom, okusom i dušom, i uključimo te sezonske blagodati u naš dnevni jelovnik. Rezultati su iskreni i jednostavni, te odaju počast tradicionalnoj bračkoj mediteranskoj kuhinji.
Doručak uključuje jaja pripremljena na razne načine, kobasice, palačinke, domaći kruh, peciva, džemove, voće, jogurte, žitarice i raznovrstan izbor hladnih narezaka i sira.

Za večeru nudimo niz domaćih i međunarodnih jela, s velikim izborom mesa, ribe i jela inspiriranih dalmatinskim načinom pripreme. Naše salate i povrtna jela svakodnevno se pripremaju od povrća ubranog u našim vrtovima kako bi bila potpuno svježa.

Restoran na plaži - u vrijeme ručka možete odabrati gotova pripremljena jela, priloge, salate i fast-food jela (objed u restoranu na plaži moguć je uz dodatnu naknadu).

Restoran Grill Garden

Dođite u Grill Garden! Uz birana jela, maslinovo ulje, naše povrće i puno Brača iznova otkrijte Mediteran. Grill Garden - restoran nadomak Mirce, 3 km od Supetra, svega 200 m udaljen od ceste prema Sutivanu.

Rezervirajte svoj odmor u Bluesun hotelu Amor 4*, gdje ćete uživati u bogatoj gastro ponudi i vrhunskoj usluzi.
Nazovite naš rezervacijski centar na

+385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com