ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska rivijera***

Restorani i barovi - Tučepi

Gdje se u Bluesun hotelu Neptun i njegovoj okolici dobro jede? Gdje se možete opustiti uz jutarnju kavu, odlične koktele i kvalitetna pića? U nastavku doznajte koji su to najbolji restorani i barovi u Neptunu i Tučepima.

Hotelski restoran


Adresa: Slatina 4, 21325 Tučepi
Kapacitet: 546 ljudi


U prostranom hotelskom restranu čeka vas velika ponuda raznovrsne i kvalitetne hrane.

Pool bar


Adresa: Slatina 4, 21325 Tučepi

Nalazi se uz bazen s prekrasnim pogledom na more. Opustite se uz bogat izbor osvježavajućih koktela, a uvečer i uz odlične svirke najboljih lokalnih glazbenika.

Aperitiv bar


Adresa: Slatina 4, 21325 Tučepi

Ako tražite mjesto gdje ćete se opustiti uz piće i dobru knjigu ili pak miran kutak za rad na laptopu, Aperitiv bar je idealno mjesto. Bar ima i terasu, raznovrsnu ponudu pića te egzotičnih koktela.

Clemente's Restaurant & Bar


Adresa: Dračevice 37, 21325 Tučepi
Kapacitet: 236 ljudi


Voljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati. Clemente's ima prekrasan atrij, a terasa je okružena stoljetnim mediteranskim raslinjem.

Želite godišnji odmor provesti u obiteljskom All Inclusive hotelu kraj plaže s odličnom ponudom hrane i pića? Nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com