ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Elaphusa - Bol, otok Brač****

Restorani i barovi - Bol, Brač

Gdje se u Bluesun hotelu Elaphusa i njegovoj okolici dobro jede? Gdje se možete opustiti uz jutarnju kavu, odlične koktele i kvalitetna pića? U nastavku doznajte koji su to najbolji restorani i barovi u Elaphusi i Bolu.

Hotelski restoran


Adresa: Put Zlatnog rata 46, 21420 Bol
Kapacitet: 550 ljudi


U Elaphusi se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. Hotelski restoran nudi obilne i kvalitetne obroke. U hrani ćete uživati u ugodnom interijeru ili na terasi s pogledom na šumu i more.

Taverna Vallum


Adresa: Put Zlatnog rata 46, 21420 Bol
Kapacitet: 80 ljudi 


U Taverni Vallum pronaći ćete posvetu iskonskom otoku Braču – od jedinstvenog uređenja do načina na koji se hrana priprema. Večera se kuha pred vama, a mirisi se šire tavernom - jednom kad kušate svježu ribu ili janjetinu s otvorenog kamina, uvijek ćete se rado vraćati. U jedinstvenom antičkom okruženju najbolje se opustiti uz čašu domaćeg Stina vina.

Pool bar


Adresa: Put Zlatnog rata 46, 21420 Bol

Bowling bar


Adresa: Put Zlatnog rata 46, 21420 Bol

Aperitiv bar Ella


Adresa: Put Zlatnog rata 46, 21420 Bol

Night Club Ella


Adresa: Put Zlatnog rata 44, 21420 Bol

Restaurant Plaža Borak


Adresa: Put Zlatnog Rata 1, 21420, Bol
Kapacitet: 274 ljudi


U opuštenom ambijentu a la carte restorana Plaža Borak, smještenom ispod bolske šetnice, uživajte u izvrsnim mediteranskim jelima, delicijama s roštilja i vrhunskom bračkom Stina vinu. Zaštitni znak restorana i poseban doživljaj je večera na plaži na kojoj se restoran nalazi, pod zvijezdama i uz živu glazbu.

Bolero Lounge


Adresa: Put Zlatnog rata 44, 21420 Bol

Sjajno mjesto za opuštanje na otvorenom, bilo ujutro uz kavu za razbuđivanje, popodne uz osvježavajući koktel ili večernje druženje s prijateljima. Nalazi se u hladu borove šume, kraj šetnice koja vodi prema Zlatnom ratu na kojeg se pruža i lijep pogled.

Stina vinarija


Adresa: Riva 16, 21420, Bol

U strmim vinogradima otoka Brača, na najvišoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj, zriju najkvalitetnije sorte grožđa od kojih se dobivaju vrhunska Stina vina. Stina vinarija nalazi se u centru Bola, gdje na terasi uz more možete uživati u kušanju najboljih bračkih vina, kao i u obilasku vinarije uz stručno vodstvo.

Restaurant Plaža Zlatni Rat


Adresa: Put Zlatnog rata (na plaži)
Kapacitet: 258 ljudi


Nakon kupanja i sunčanja na Zlatnom ratu treba nešto i pojesti. U hladu borove šume kraj najljepše hrvatske plaže uživajte u ukusnom zalogaju i hladnom piću.

Želite godišnji odmor provesti u hotelu kraj plaže s odličnom ponudom hrane i pića? Nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com