ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Extended Spring Special do -35% popusta

Bluesun hotel Soline - Brela, Makarska rivijera****

Restorani i barovi - Brela

Gdje se u Bluesun hotelu Soline i njegovoj okolici dobro jede? Gdje se možete opustiti uz jutarnju kavu, odlične koktele i kvalitetna pića? U nastavku doznajte koji su to najbolji restorani i barovi u Solinama i Brelima.

Hotelski restoran


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela
Kapacitet: 506 ljudi


U Solinama se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. Hotelski restoran nudi obilne i kvalitetne obroke. U hrani ćete uživati u ugodnom, modernom interijeru ili na terasi uz more.

SOL Mediterranean Dining


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela
Kapacitet: 57 ljudi


A la carte restoran u Brelima prepoznatljiv je po inovativnosti u pripremi i prezentaciji mediteranskih jela. Reinterpretacija dalmatinskih klasika u režiji chefice Ružice Jukičić i fuzija s francuskom i dalekoistočnom kuhinjom ono je što ga čini drugačijim od svega na Makarskoj rivijeri. Fine dining koji se oslanja na autohtone, lokalno uzgojne namirnice poslužene uz čašu vrhunskog Stina vina.

Timun & Stina Wine bar


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Već gotovo četiri desetljeća u ambijentu ovog bara uživaju svi oni koji se žele opustiti u prirodnom hladu, na terasi uz more. U Timun & Stina Wine Baru uživat ćete u raznovrsnoj ponudi pića, domaćih kolača i domaćeg sladoleda, modernih snackova i najboljeg bračkog vina. Ljubitelji će se oduševiti probama svjetski nagrađivanih Stina vina pod vodstvom stručnih sommeliera. Atmosfera je posebno ugodna uvečer kad, uz čašu sjajnog Stina Pošipa ili Plavca malog ili pak izvrsnog koktela, možete guštati u profinjenoj glazbi.

Aperitiv bar


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Omiljeno mjesto naših gostiju za jutarnju kavu, opuštanje uz knjigu ili laptop. Kada vam se ne ide na plažu, ovdje ćete potražiti svoj mirni kutak. Aperitiv bar ima bogatu ponudu pića te cigara.

Pool bar


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Na ležaljkama uz vanjski bazen hotela Soline u osvježavajućim pićima i autorskim koktelima uživat ćete cijeli dan. A kad ogladnite, uz bazen ćemo vam poslužiti i jednostavne, a moderne snackove.

Restaurant Punta rata


Adresa: Trg Alojzija Stepinca 80, 21322, Brela
Kapacitet: 236 ljudi


Teško je zamisliti nešto bolje od uživanja u ukusnoj hrani nakon što ste proveli vrijeme na jednoj od najljepših hrvatskih plaža, svjetski poznatoj Punta rati. Odličan izbor lokalnih sireva, steakovi od 100% charolais govedine s vlastite farme i druga izvrsna jela poput svježe ribe ili škampa na buzaru, najjači su adut restorana.

Restaurant Puž


Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela
Kapacitet: 108 ljudi


Dovedite obitelj i prijatelje na terasu s pogledom na najintimniju breljansku plažu, podno hotela Berulia. Dočekat će vas chef Goran Staničić, pravi kulinarski genijalac. Odrastao uz more, chef Staničić u dušu poznaje cijelu Makarsku rivijeru i neizmjerno poštuje lokalne namirnice iz kojih stvara haute cuisine - slana i slatka remek-djela.

Želite godišnji odmor provesti u sjajnom hotelu kraj plaže s izvanrednom ponudom hrane i pića? Nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Napomena; kapacitet restorana ovisi o trenutno važećim propisima i eventualnim ograničenjima.