ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Bluesun hotel Berulia - Brela, Makarska rivijera*****

Restorani i barovi - Brela

Gdje se u Bluesun hotelu Berulia i njegovoj okolici dobro jede? Gdje se možete opustiti uz jutarnju kavu, odlične koktele i kvalitetna pića? U nastavku doznajte koji su to najbolji restorani i barovi u Beruliji i Brelima.

Hotelski restoran


Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela
Kapacitet: 510 ljudi


U Beruliji se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. Hotelski restoran nudi obilne i kvalitetne obroke. U hrani ćete uživati u ugodnom, modernom interijeru ili na terasi s pogledom na more.

Restaurant Puž


Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela
Kapacitet: 108 ljudi


Dovedite obitelj i prijatelje na terasu s pogledom na najintimniju breljansku plažu, podno hotela Berulia. Dočekat će vas chef Goran Staničić, pravi kulinarski genijalac. Odrastao uz more, chef Staničić u dušu poznaje cijelu Makarsku rivijeru i neizmjerno poštuje lokalne namirnice iz kojih stvara haute cuisine - slana i slatka remek-djela.

Konoba Posejdon

Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela
Kapacitet: 40 ljudi


Iskusite autentični Mediteran u starodalmatinski uređenoj konobi. Čekaju vas okusi tradicije s dodirom modernog, uz čašu izvrsnog stina Vina uz svaki slijed jela. 

Blue bar


Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela

U ugodnom ambijentu terase s očaravajućim pogledom opustit ćete se uz veliku ponudu pića, a naše će vam osoblje po želji prezentirati i ponudu cigara. Koktele radimo sa svježim lokalnim agrumima i biljem. Toplo preporučujemo da u bar dođete uvečer netom prije zalaska sunca jer pogled je doista nezaboravan.

Pool bar


Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela

Kad vam jutro započne espressom ili čašom svježe cijeđenog soka u prirodnom hladu na terasi bara uz bazen, znate da će dan biti dobar. Na ležaljkama vas čeka cjelodnevna posluga, a kad ogladnite tu su i popodnevni snackovi. Ponuda pića izrazito je bogata, od najboljih domaćih pića i poznatih svjetskih brendova do osvježavajućih autorskih koktela. Uvečer ćete uživati u profinjenoj svirci najboljih lokalnih glazbenika.

SOL Mediterranean Dining


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela
Kapacitet: 57 ljudi


A la carte restoran kraj hotela Soline prepoznatljiv je po inovativnosti u pripremi i prezentaciji mediteranskih jela. Reinterpretacija dalmatinskih klasika u režiji chefice Ružice Jukičić i fuzija s francuskom i dalekoistočnom kuhinjom ono je što ga čini drugačijim od svega na Makarskoj rivijeri. Fine dining koji se oslanja na autohtone, lokalno uzgojne namirnice poslužene uz čašu vrhunskog Stina vina.

Restaurant Punta rata


Adresa: Trg Alojzija Stepinca 80, 21322, Brela
Kapacitet: 236 ljudi


Teško je zamisliti nešto bolje od uživanja u ukusnoj hrani nakon što ste proveli vrijeme na jednoj od najljepših hrvatskih plaža, svjetski poznatoj Punta rati. Odličan izbor lokalnih sireva, steakovi od 100% charolais govedine s vlastite farme i druga izvrsna jela poput svježe ribe ili škampa na buzaru, najjači su adut restorana.

Timun & Stina Wine bar


Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Već gotovo četiri desetljeća u ambijentu ovog bara u podnožju hotela Soline uživaju svi oni koji se žele opustiti u prirodnom hladu, na terasi uz more. U Timun & Stina Wine Baru uživat ćete u raznovrsnoj ponudi pića, slastica, snackova i najboljeg bračkog vina. Atmosfera je posebno ugodna uvečer kad, uz čašu sjajnog Stina vina ili izvrsnog koktela, možete guštati u profinjenoj glazbi.

Želite godišnji odmor provesti u luksuznom hotelu kraj plaže s izvanrednom ponudom hrane i pića? Nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Napomena; kapacitet restorana ovisi o trenutno važećim propisima i eventualnim ograničenjima.