ONLINE REZERVACIJA

Restorani i aktivnosti

Gastro


Restoran Bistricza u neposrednoj blizini Crkve Blažene Djevice Marije ima sve što je potrebno za proslavu važnih obiteljskih događanja poput rođendanskih slavlja, svadbenih večera ili godišnjica vjenčanja. Može primiti i do 300 gostiju, dok njegova velika vanjska terasa ima mjesta za 150 gostiju.
Tradicionalna zagorska kuhinja i više od 200 različitih butelja vina iz Hrvatske i svijeta perjanice su gastro ponude restorana Bistricza.

U restoranu Academia otkrit ćete inovativne interpretacije zagorske kuhinje u izvedbi chefa Tomislava Kožića, školovanog na prestižnoj kulinarskoj akademiji Ritz Escoffier Ecole u Parizu. Osim vrhunskih specijaliteta, restoran Academia nudi mirnu i intimnu atmosferu posebno cijenjenu od strane parova i poslovnih gostiju.

Wellness


Počastite se boravkom u zoni bez stresa u Bluesun hotelu Kaj nedaleko od Zagreba, gdje možete uživati u širokom rasponu tretmana od pedikura, masaža do tretmana lica. Tu su i režimi za gubitak tjelesne težine, hidromasažne kade i jacuzzi, kao i biosauna te parna kupelj.

Sportska dvorana


Novoizgrađena dvorana u susjednoj Zlatar Bistrici je na samo 6 km od Bluesun hotela Kaj. Njegovo osoblje na zahtjev gostiju može dogovoriti korištenje dvorane i svih njenih sadržaja.

KONTAKTIRAJTE NAS