ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš***

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš

U neposrednoj blizini dalmatinskog grada Omiša smjestilo se idilično turističko naselje Sagitta. Zašto biste ovog ljeta mogli odsjesti upravo ondje? Imamo 10 dobrih razloga.

Obiteljski odmor

Sagitta je kao stvorena za obiteljski odmor. Bilo da dolazite samo s boljom polovicom ili i s djecom, ako tražite mirno, obiteljsko ljetovanje, ovo turističko naselje je kao izmišljeno za vas.

All inclusive ponuda

Ljetovanje će vam biti mnogo opuštenije ako nećete morati brinuti o svakom obroku, plaćanju svakog pića, parkinga, animacije za djecu, korištenja sportskih terena... All inclusive ponuda u Sagitti uključuje sve nabrojano. 


All inclusive u Sagitta Holiday Village - sve uključeno u cijenu!

Plaža

Prekrasna plaža nalazi se podno samog hotela. Plaža je uređena, čista, i što je mnogima važno, privatna.


Plaža u Ruskamenu (Omiš), Sagitta Holiday Village

Rezerviraj Turističko naselje Sagitta:

Omiš

Grad Omiš je nekoliko kilometara udaljen od naselja. Ako nemate automobil, autobus vozi redovito, a osoblje hotela može vam organizirati i taksi. Omiš je poznat kao jedan od najatraktivnijih hrvatskih gradova, osobito za ljubitelje adrenalina.


Omiš - povijesni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Lokacija

Osim blizine Omiša, Sagitta se nalazi i blizu Splita, otoka Brača, Parka prirode Biokovo... Sve je udaljeno tek kratku vožnju iz naselja.

Priroda i pogled

Gotovo sve sobe u hotelu imaju prekrasan pogled na more. Osim toga, okruženi ste netaknutom prirodom koja je najbolji lijek za stres na svijetu.


Pogled iz sobe - Sagitta Holiday Village, Omiš

Čistoća

Gosti Turističkog naselja Sagitta slažu se u tome da je riječ o jednom od najčišćih smještaja u kojima su turistički boravili. Domaćini doista daju sve od sebe da sve bude na visini.


Uredne sobe u Sagitta Holiday Village, Omiš

Ljubazno osoblje

Djelatnici Turističkog naselja Sagitta su nasmiješeni, ljubazni i pristojni. Na raspolaganju su vam za sve vaše probleme, upite i potrebe i nastojat će da i vi osjetite da ste im baš vi – najvažniji gost.


Uslužno osoblje u Sagitta Holiday Village, Omiš


Ukoliko želite All Inclusive odmor za pamćenje u Omišu nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com. Navedite broj osoba (eventualno broj djece) i želejne datume unutar upita i dobit ćete posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.