ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Lokva Rogoznica, Omiš***

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Lokva Rogoznica, Omiš

Provedite bezbrižni All Inclusive odmor u prirodnom okruženju mediteranske šume. Sagitta Holiday Village smještena je uz samu plažu i idealna je za miran obiteljski odmor.

Djeca do 6,99 godina gratis

Sagitta je kao stvorena za obiteljski odmor, bilo da dolazite samo s boljom polovicom ili i s djecom. Ako tražite mirno ljetovanje, ovo turističko naselje je kao izmišljeno za vas. I što je najbolje, djeca starosti do 6,99 godina ljetuju - gratis!

All inclusive ponuda

Ljetovanje će vam biti mnogo opuštenije ako nećete morati brinuti o svakom obroku, plaćanju svakog pića, animacije za djecu, korištenja sportskih terena... All inclusive ponuda u Sagitti uključuje sve nabrojano. Više doznajte OVDJE.

Priroda i pogled

Gotovo sve sobe u hotelu imaju prekrasan pogled na more. Osim toga, okruženi ste netaknutom prirodom koja je najbolji lijek za stres na svijetu. Posebno ako se odlučite odsjesti u bungalovima hotela, usred dubokog hlada mediteranske šume i neposredno uz plažu. 

Blizina Omiša i Splita

Grad Omiš je nekoliko kilometara udaljen od naselja. Ako nemate automobil, autobus vozi redovito, a osoblje hotela može vam organizirati i taksi. Omiš je poznat kao jedan od najatraktivnijih hrvatskih gradova, osobito za ljubitelje adrenalina. Sagitta se nalazi i blizu Splita, otoka Brača, Parka prirode Biokovo... Sve je udaljeno tek kratku vožnju iz naselja.  
Rezerviraj Sagitta Holliday Village:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Lokve Rogoznice je lako stići automobilom. Vozeći autocestom A1 iz smjera Zagreba stići ćete do Splita gdje se spajate na državnu cestu D-8 i nastavljate prema Omišu. Iz Omiša do Lokve Rogoznice imate desetak minuta vožnje Jadranskom magistralom u smjeru istoka. U blizini Omiša je i Zračna luka Split.