ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš***

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš

U neposrednoj blizini dalmatinskog grada Omiša smjestilo se idilično turističko naselje Sagitta. Zašto biste ovog ljeta mogli odsjesti upravo ondje? Imamo 8 dobrih razloga.

Obiteljski odmor

Sagitta je kao stvorena za obiteljski odmor. Bilo da dolazite samo s boljom polovicom ili i s djecom, ako tražite mirno, obiteljsko ljetovanje, ovo turističko naselje je kao izmišljeno za vas.

All inclusive ponuda

Ljetovanje će vam biti mnogo opuštenije ako nećete morati brinuti o svakom obroku, plaćanju svakog pića, parkinga, animacije za djecu, korištenja sportskih terena... All inclusive ponuda u Sagitti uključuje sve nabrojano. 


Plaža

Prekrasna plaža nalazi se podno samog hotela. Plaža je uređena, čista, i što je mnogima važno, privatna.


Omiš

Grad Omiš je nekoliko kilometara udaljen od naselja. Ako nemate automobil, autobus vozi redovito, a osoblje hotela može vam organizirati i taksi. Omiš je poznat kao jedan od najatraktivnijih hrvatskih gradova, osobito za ljubitelje adrenalina.


Lokacija

Osim blizine Omiša, Sagitta se nalazi i blizu Splita, otoka Brača, Parka prirode Biokovo... Sve je udaljeno tek kratku vožnju iz naselja.

Priroda i pogled

Gotovo sve sobe u hotelu imaju prekrasan pogled na more. Osim toga, okruženi ste netaknutom prirodom koja je najbolji lijek za stres na svijetu.


Čistoća

Gosti Turističkog naselja Sagitta slažu se u tome da je riječ o jednom od najčišćih smještaja u kojima su turistički boravili. Domaćini doista daju sve od sebe da sve bude na visini.


Ljubazno osoblje

Djelatnici Turističkog naselja Sagitta su nasmiješeni, ljubazni i pristojni. Na raspolaganju su vam za sve vaše probleme, upite i potrebe i nastojat će da i vi osjetite da ste im baš vi – najvažniji gost.


Rezerviraj Turističko naselje Sagitta:
Ukoliko želite All Inclusive odmor za pamćenje u Omišu nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com. Navedite broj osoba (eventualno broj djece) i želejne datume unutar upita i dobit ćete posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.