ONLINE BOKNING

  • Direkt bekräftelse
  • 100% säker
  • Betalning på hotellet
Gäster / Promo Code

Gäster

- +
 
- +
 

Ålder (år)

-  
-  
-  
-  

Bluesun Hotel Amor ********

Bluesun Hotel Amor ****

Moderan hotel s imenom Blueusun hotel Amor 4* osnovan je na temeljima prethodno postojećeg hotela Lučica. Hotel je kreativna kombinacija stakla, drva i kamena.

Moderan interijer i eksterijer s umirujućim zelenim tonovima i daškom drva sa zanimljivim minimalnim detaljima, stvara udobno mjesto koje vam omogućuje da u potpunosti uživate u cjelokupnom okruženju. Presretni smo što vam možemo pružiti dobrodošlicu u našem Bluesun hotelu Amor 4*.

Blueusun hotel Amor nalazi se u slikovitoj uvali Vela Luka, u zapadnom dijelu Supetra na otoku Braču u Hrvatskoj. To je idealno mjesto za istinsko opuštanje i zabavu. Otkrijte prekrasne vrtove hotela; uživajte u vrtovima ispunjenim mirisom borovine, ružmarina i lavande, zvuku mora i prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama.

Blueusun hotel Amor je odabir za mladence na medenom mjesecu, obitelji s djecom, grupe i parove koji su u potrazi za zabavom i opuštanjem tijekom svog boravka u Hrvatskoj.

Mi ne kupujemo povrće i lubenice, već ih uzgajamo u našim poljima i svakodnevno ih donosimo izravno na stolove naših gostiju. Pravimo vlastite domaće džemove, pečemo vlastiti kruh, peciva i kolače, te proizvodimo vlastito maslinovo ulje.

Zanima vas odmor u Blueusun hotelu Amor, koji je odmah uz plažu u Supetru?
Nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite upit na reservations@bluesunhotels.com