ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Uživajte u Hrvatskoj - vašoj sigurnoj destinaciji za odmor

Dragi putnici, drago nam je obavijestiti vas da je Hrvatska sigurna destinacija za vaš odmor u 2021. godini. To je potvrdila nacionalna sigurnosna oznaka Safe Stay in Croatia, dobivena od Ministarstva turizma i sporta, kao i oznaka Safe travels (dobivena od WTTC*), koja je Hrvatskoj dana od početka pandemije COVID-19. Svjetsko vijeće za putovanja i turizam* kreiralo je oznaku sigurnog putovanja kako bi putnicima pomogla u prepoznavanju odredišta i tvrtki koje su usvojile globalne zdravstvene i higijenske standarde.

Siguran boravak na Jadranu od 'dobro došli' do 'doviđenja'

Po dolasku obratite pažnju na istaknute naljepnice Safe stay in Croatia na ulazu u hotel, na recepciji, restoranima, barovima, bazenima, plažama, dječjim igralištima i info pultovima za izlete. Upravo te oznake govore da su poduzete sve propisane epidemiološke mjere i preporuke za zdravstvenu sigurnost.

Otkrijte kako brinemo o vašoj sigurnosti!

Izvor: HTZ (Croatia Full of Life YT kanal / Safe Stay in Croatia - web stranica)

Uživajte u bezbrižnom i sigurnom odmoru u Hrvatskoj

Uzimajući u obzir zdravlje naših gostiju i zaposlenika, te u suradnji sa stručnjacima, pripremili smo mjere za rad hotela u uvjetima pandemije COVID-19. Evo nekoliko odgovora na neka pitanja koja bi vas mogla zanimati. Saznajte kako smo se pripremili za vaš dolazak.

Zatražite svoju personaliziranu ponudu za odmor