ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač****

Skupovi i vjenčanja u Bluesun hotelu Amor 4*

Kongresi i poslovna okupljanja

U Bluesun hotelu Amor 4* na raspolaganju su vam velika soba za konferencije i mala soba za sastanke. Soba za konferencije površine 400 m2 nalazi se iznad glavnog restorana i može smjestiti i do 260 osoba. Potpuno je opremljena za sve audio i video prezentacije. Tijekom kratkih pauzi možemo ponuditi laganu zakusku, kavu i bezalkoholna pića.

Mala soba za sastanke nalazi se na posljednjem katu Bluesun hotela Amor i ima prvoklasni pogled na Split i obalu. Veličina i položaj prostorije jamče privatnost i intimnost, koja je idealna za manje sastanke do 25 osoba.

Vjenčanja

Ako želite izvanredno ukusnu svadbenu večeru ili romantičnu svadbenu svečanost pored plaže, Bluesun hotel Amor 4* je savršeno mjesto za vas. Naše iskusno osoblje učinit će da vaš poseban dan bude sve ono o čemu ste sanjali.

Svi naši paketi usluga za vjenčanje uključuju vašeg osobnog planera vjenčanja, personalizirane jelovnike, planove sjedenja za stolom, koktel za dobrodošlicu, čaj, kavu, najam soba i još mnogo toga.
Ako ste zainteresirani za organizaciju događanja u Bluesun hotelu Amor 4*, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite upit na reservations@bluesunhotels.com