ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Supetar na otoku Braču: najljepše malo mjesto Europe

Šećući povijesnim ulicama glavnog grada otoka Brača, ne možete ne zamijetiti osmijehe na licima ljudi. Život se ovdje pokazuje u najboljem svjetlu, bilo da ste gost ili domaćin.
Možda smo subjektivni kad kažemo da je Supetar najljepše malo mjesto u Europi. Ali oni koji ga jednom posjete, vjerujemo, složit će se s nama.


Izgubite se u inspirativnim povijesnim uličicama Supetra

U Supetru ćete se moći kupati na sjajnim plažama koje zapljuskuje more koje je rijetko gdje tako tirkizne boje kao ono ispred Bluesun Holiday Village Velaris***. Ako se zaželite promjene, zaputite se do plaža Lovrečine ili Pučišća, koje su također svoje mjesto pod suncem pronašle na sjevernoj obali otoka Brača.


Jeste li se ikad kupali u ovako tirkiznom moru kakvo je ispred Ville Vela Luka**** ?

Supetar je sa Splitom povezan trajektnom linijom koja vozi cijelog dana – u vrhuncu sezone i po petnaestak puta dnevno. To znači da ćete se do Splita uputiti u turistički obilazak, večernji izlazak ili šoping kad god to poželite. A blizu su i Trogir, Omiš, Makarska…


Supetar je od Splita udaljen kratku vožnju trajektom i na izvrsnoj je lokaciji za izlete diljem Dalmacije

Ako poželite 'baciti oko' na najpoznatiju hrvatsku plažu, Zlatni rat, to možete učiniti s pola sata udaljene Vidove gore, najvišeg vrha jadranskog arhipelaga. Sa 780 metara visine pruža se spektakularan pogled na južnu obalu Brača i otok Hvar. Spustite se do Bola i na Zlatnom se ratu možete i okupati dok gledate Vidovu goru na kojoj ste do maloprije stajali.


Od fascinantnog pogleda na Zlatni rat s Vidove gore dijeli vas pola sata vožnje od hotela Amor****

Supetar i njegove duge pješčane i šljunčane plaže okružene borovom šumom i mediteranskim biljem atraktivna su turistička destinacija već stoljećima. Dođite i uživajte kao i toliki prije vas!
Želite li provesti godišnji odmor u najljepšem malom mjestu Europe, javite nam se bez obaveze na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.