ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Teniski centar Zlatni rat - otkrijte zašto tenisači obožavaju Bol

Osim najljepše plaže, Bol ima i jedan od najvećih teniskih centara na Jadranu. Zbog nenadmašne kombinacije mora, odličnih hotela i velikog broja teniskih terena, Bol obožavaju tenisači iz cijelog svijeta.
Čak 26 teniskih terena i stadion za 2000 gledatelja

Baš svi koji nešto znače u hrvatskom tenisu redovito dolaze u Bol, a dragi su gosti i ljubitelji tenisa iz cijelog svijeta. U Bolu imaju sjajne uvjete s jedne strane za odmor, a s druge strane za igranje sporta u kojem toliko uživaju.


Teniski centar u neposrednoj je blizini Zlatnog rata i hotela Elaphusa****

U Bol dolaze oni koji žele igrati tenis s voljenom osobom ili s prijateljima, ali i oni koji žele poraditi na svojim vještinama. Uz angažman osobnog trenera, iz Bola se možete vratiti odmorni i kao bolji tenisači.


Pobijedili ili izgubili, svi vole druženje poslije mečeva na terasi teniskog bara

Za najbolje moguće iskustvo tenisa u Bolu, opremite se u Tennis Point shopu u sklopu teniskog centra. Iz velike ponude tenisica, reketa, loptica i odjeće za tenis, odaberite opremu koja vam se najviše sviđa i koja je najbolje prilagođena vašim individualnim potrebama.


Tennis Point jedan je od najjačih brendova u svijetu opreme za tenis

SVJEDOČANSTVO GOSTA

Steve Pinion (UK): "Bol jednostavno ima odličnu atmosferu"


Otkako je prvi put posjetio Teniski centar Zlatni rat u Bolu još tamo 2004. godine, strastveni tenisač Steve Pinion jednom godišnje boravi u hotelu Elaphusa i uživa igrajući sport koji voli na bolskim teniskim terenima.


Steve Pinion, teniski entuzijast iz Goolea (Yorkshire, UK)

"Doma u Engleskoj igram 3-4 puta tjedno od svoje tridesete godine", kaže Steve, koji igra tenis u parovima u lokalnoj teniskoj ligi u svom dijelu Engleske, u krasnom Yorkshireu. Njegov mali grad zove se Goole, blizu je slavnog Yorka i Leedsa, i najdublje je smještena morska luka u čitavoj Engleskoj.


Steve prima upute od svog osobnog trenera Zvone Jakšića

Kako to da toliko voli tenis? "Drži me u formi, kompetitivnim i uvijek učim. Što više igram, mogu više napredovati – kao uostalom i svaki tenisač."

U Bolu obožava dugačku lijepu šetnicu koja vodi od hotela do centra mjesta, a zna i što mu se najviše sviđa kod teniskog centra i zašto mu se vraća već 16 godina? "Jednostavno ima odličnu atmosferu. Samo pogledajte okolo... Uvijek imaš priliku igrati. A more i plaža Zlatni rat su fantastičan ambijent za naš odmor. Kad god hoćemo, možemo otići na plažu, zaboraviti posao, svakodnevicu, i uživati."


WTA turnir Croatia Bol Open

Posjetite li Bol za vrijeme WTA turnira Croatia Bol Open, imat ćete priliku boraviti u sjajnom Bluesun hotelu Elaphusa**** zajedno s igračicama i drugim glavnim akterima svjetskog tenisa.

Kim Clijsters, Anna Kournikova, Amelie Mauresmo, Martina Hingis, Iva Majoli i druge svjetski poznate tenisačice uživale su u Bolu i hotelu Elaphusa****, kao i Goran Ivanišević, Marin Čilić i brojni drugi tenisači.

Odlična hrana, smještaj i sadržaji za odmor

Još jedan razlog zašto gosti toliko vole teniski odmor u Bolu je hotel Elaphusa. Samo pogledajte taj popis sadržaja:
• zdrava mediteranska hrana i bogati buffet obroci
• Thalasso Wellness centar s brojnim saunama, whirlpoolima, sobama za tretmane
• fitness centar s Power Plate spravom
• novi bike centar, najam e-bicikala za najzanimljivije istraživanje Brača
• jedinstvena Stina vinarija s nekima od najnagrađivanijih hrvatskih vina


Hotel Elaphusa ima fenomenalne sadržaje za odmor