ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Top 7 prednosti ljetnog odmora u Bluesun hotelima

Sve ono što trebate znati o našim hotelima za savršeno organizirani ljetni odmor. Izdvajamo: široki izbor sportova i aktivnosti, organizirane izlete, pozicije odmah uz more, besplatni Wi-Fi i besplatan parking, doručak uključen, itd...

1. Savršene lokacije – hoteli smješteni tik do mora

Zlatni rat
Slavna plaža u Bolu na otoku Braču.
Huffington Post ga je ocijenio jedan od najiznimnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Plaža Punta rata

Glavni dragulj Brela, rangirana #1 u Europi i među najljepšim svjetskim plažama u izboru časopisa Forbes.

Tučepi

Ljetovalište poznato po najdužoj (4 km) plaži na Makarskoj rivijeri, nalazi se podno Biokova i jedna je od najpopularnijih i najatraktivnijih plaža u Hrvatskoj i Europi.

Rivijera Paklenica
Nalazi se u blizini Nacionalnog parka Paklenica, gdje se Velebit sjedinjuje s morem.


2. Doručak uključen, hoteli s All Inclusive uslugom

Doručak je uključen u svim Bluesun hotelima, dok u hotelima Neptun i Bonaca imate opciju All Inclusive usluge, što podrazumijeva hranu i piće neograničeno uz besplatan pristup raznim sportskim terenima i aktivnostima!


3. Besplatni Wi-Fi i besplatan parking

U svim Bluesun hotelima gosti se mogu poslužiti besplatnom Wi-Fi mrežom i besplatnim parkirnim mjestima.


4. Raznovrsne sportske aktivnosti

Birajate između tenisa, odbojke, nogometa, golf-simulatora, stolnog tenisa, kuglanja, brdskih bicikala i fitnessa. Isto tako možete uživati u mnogobrojnim vodenim aktivnostima poput jedrenja, ronjenja, veslanja, skijanja na vodi i parasailinga.


5. Organizirani poludnevni izleti

Vidova Gora – je najviši vrh otoka Brača, s kojeg gosti mogu uhvatiti pogled na jedinstvenu plažu Zlatni rat, otok Hvar, Biokovo, Pelješac, Vis i Korčulu. Još jedan zanimljivi izlet koji možete iskusiti na otoku Braču je posjet Zmajevoj špilji.


Split – Trogir – posjetite Split na poludnevnom izletu i istražujte antičku Dioklecijanovu palaču i Peristil. Nakon Splita, krenut ćete prema Trogiru, čija je povijesna jezgra puna povijesnih spomenika i zaštićena je od strane UNESCO-a.


Dubrovnik
– doživite Stari grad i opustite se u pustolovini po monumentalnim zidinama koje čuvaju grad od 10. stoljeća. Tijekom ljeta Grad oživi bojama, događajima i ekstravagancijom.

6. Organizirana dječja animacija & zabavno osoblje

Bluesun Hotels & Resorts ima mini-klub za djecu! Svake godine animacijsko osoblje u našim hotelima zabavlja djecu raznim igrama i aktivnostima, a mnoge predstave, igre, karaoke i drugi oblici zabave tu su i za odrasle goste.


7. Wellness i spa sadržaji

Thalasso Wellness u Bluesun hotelu Elaphusa na više od 4000 m2 nudi različite saune, whirlpool, hidromasažne kade s morskom vodom i širok izbor individualnih tretmana. Bluesun hotel Soline također nudi sobe za relaksaciju, tretmane i saune, dok je Bluesun Holiday Village Alan specifičan po aromaterapiji i esencijalnim uljima koja dolaze izravno iz netaknute prirode Velebita.

Jeste li znali?

Bluesun hoteli su više puta nagrađeni od strane poznatih svjetskih turoperatora i recenzijski stranica poput TripAdvisora i Holiday Checka.

Neke od nagrada kojima se ponosimo su:
 
2016 Travellers' Choice nagrada za 3 BS hotela (TripAdvisor Travellers' Choice) 2016
• Certificate of Excellence (TripAdvisor) 2014
• Quality Service (Holiday Check) 2014
• ITS Red Star Award (German operator REWE) 2014
First Class Service (Czech operator Vitkovice tours) 2014 & 2011
• Bluesun hotel Afrodita u svjetskom TOP 100 (TUI Holly) 2012Evo što kažu gosti Bluesun hotela Elaphusa na Booking.com:

"Izuzetan"

"Hotel je odličan i za svaku pohvalu !!! Bilo nam je prelijepo i vratit ćemo se sigurno. Blizina mora, bez ikakve buke".


Poželite li provesti svoje ljetne praznike sa nama, rezervirajte ONLINE ili nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288. Veselimo se vašem dolasku, vidimo se u Bluesun hotelima u Bolu, Brelima, Tučepima, Starigrad-Paklenici i Mariji Bistrici!

Vaš Bluesun tim.