ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Tučepi - Makarska rivijera

Tučepi su jedno od najatraktivnijih i najposjećenijih mjesta nadaleko poznate Makarske rivijere, a i samim time omiljena turistička destinacija Hrvatske i Europe.

Smješteni podno velebnog Biokova, Tučepi su se počeli razvijati šezdesetih godina 20. stoljeća, kada je počela gradnja kuća u zaseoku Kraj na obali, od kada su Tučepi postupno napredovali i izrasli u moderno turističko odredište, danas mjesto s oko 1800 stanovnika.

Tučepi su poznati po najdužoj i najljepšoj plaži na Makarskoj rivijeri (više od 4 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica zasjenjena hladovinom tamarisa i borova.

Idealna destinacija za obitelji s djecom koja se mogu bezbrižno prepustiti morskim radostima kao i mlađu populaciju koja može uživati u vrhunskom noćnom životu u susjednoj Makarskoj.

Bluesun hotels & resorts sa svojim sadržajima i bogatom ugostiteljskom ponudom uz sportski centar Slatinu naveliko pridonose bogatoj turističkoj ponudi Tučepa koji iz godine u godinu dobivaju ugledne nagrade za visoku kvalitetu svojih ugostiteljskih i turističkih usluga.

U središtu Tučepa se nalazi marina u kojoj se mogu usidriti ribarski koćari, turistički brodovi i jahte.

 KONTAKTIRAJTE NAS