ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Tučepi (Makarska): dovedite obitelj na najdužu plažu rivijere

Dođite u Tučepe ako želite savršen obiteljski odmor na najdužoj plaži Makarske rivijere, u podnožju velebne planine Biokovo.
Tučepi su odredište kao stvoreno za ljetovanje s vašim najmilijima. Pitome plaže, mnoštvo sadržaja i odlični All Inclusive hoteli jamstvo su da ćete uživati u onom bitnom – odmoru.
Fantastične ponude za obitelji imaju hotel Alga i Holiday Village Afrodita,  gdje 2 djece (Alga) i 3 djece (Afrodita) do 13,99 godina može odsjesti potpuno besplatno (2 djece u Superior sobama u Algi i Afroditi i 3 djece u Family sobama u Afroditi).

Želim besplatno ljetovati s 2 djece


Puno sunca, krasne plaže i kristalno čisto more

Tučepi se nalaze na Makarskoj rivijeri, području koje je jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, s oko 2700 sati godišnje. A osvježenje se uvijek može potražiti u kristalno čistom moru.


Ako od odmora tražite opuštanje na pitomim plažama u društvu svoje obitelji, dođite u Tučepe

U Tučepima se nalazi najduža plaža na cijeloj rivijeri, nazvana jednostavno – Plaža Tučepi. Četiri kilometra duga šljunčana plaža prepuna je sadržaja, u kojima će osobito uživati obitelji, ali i umirovljenici i parovi.

Hoteli na plaži:


Bluesun hoteli smješteni su na top lokacijama na samoj plaži

Aktivni gosti u Tučepima će pronaći svoje utočište i bazu za avanturistički odmor. Uspon biciklom na najviši vrh Biokova poduhvat je vrijedan svakog okreta pedale, a na svoje će doći i ljubitelji tenisa, nogometa, odbojke…

Tučepi su na odličnoj lokaciji i za izlete – Makarska je udaljena samo 2 km, a u razgledavanje se možete uputiti i u 66 km udaljen Split ili pak prema jugu do Dubrovnika.


Dođite ovog ljeta u Tučepe - garantiramo vam da ćete se uvijek iznova vraćati.
Javite nam broj osoba i željeni datum dolaska u Tučepe na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.