ONLINE REZERVACIJA

TUI BLUE Jadran*****

TUI BLUE Jadran

Povijesni hotel Jadran bio je jedan od prvih odmorišnih hotela u Hrvatskoj. Potpuno renoviran 2017. godine!
Idealno smješten uz more u Tučepima, hotel TUI BLUE Jadran nudi luksuzno uređene sobe i suiteove s fantastičnim pogledima na Jadransko more s jedne strane i moćnu planinu Biokovo s druge strane.

Gosti mogu uživati i u nenadmašnim pogledima s terase na krovu, po kojoj je hotel Jadran oduvijek bio poznat. Elegantne hotelske sobe sve imaju besplatni Wi-Fi i LCD satelitsku TV s Bose zvučnicima, na kojima preko Bluetootha možete puštati svoju omiljenu glazbu.

Hotel ima bazen na velikoj terasi, zatim jedan infinity bazen prema plaži te jedan swim-up bazen kojemu se izravno pristupa iz Deluxe suiteova. Tu su i 3 bara te 3 restorana koja poslužuju vrhunska buffet i à la carte jela mediteranske i hrvatske kuhinje s mogućnostima vegetarijanske i veganske prehrane.

Saune u BLUE Spa centru su mjesta za maksimalno opuštanje, dok vam naš BLUEf!t program omogućava da poboljšate svoju snagu, izdržljivost i fleksibilnost - sve pod profesionalnim vodstvom BLUEf!t vodiča. Sportski i rekreativni sadržaji dostupni su u hotelu te u BLUEf!t parku među borovima. Na raspolaganju vam je i mogućnost angažiranja osobnog trenera.

TUI BLUE Jadran je na početku bogate mediteranske šume kroz koju staze vode skroz do centra Makarske, koja je samo 3 km od hotela. U Makarskoj ćete naći krasnu povijesnu crkvu, staru luku i rivu s barovima i restoranima.

Grad Split sa svojom Dioklecijanovom palačom pod zaštitom UNESCO-a, shopping centrima i međunarodnom zračnom lukom je 66 km od hotela Jadran. Izlete u Split i ostale atraktivne destinacije kao što su Dubrovnik i Trogir možete rezervirati u hotelu.