ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun Villa Vela Luka - Supetar, otok Brač ****

Bluesun Villa Vela Luka - Supetar, otok Brač

Bluesun Villa Vela Luka 4* smještena je u slikovitoj istoimenoj uvali, u zapadnom dijelu Supetra na otoku Braču.

   Smještaj u mediteranskom vrtu
   Domaća hrana iz vlastitih vrtova
   Neposredna blizina plaže

Mediteranski vrt kraj plaže

Vila se nalazi samo 20 metara od mirne obiteljske plaže, u prekrasnom okruženju mediteranskog vrta. Na putu do plaže ćete prolaziti kraj mirisnih borova, drva maslina, aromatičnih stabla limete, ružmarina i cvijeća svih boja.

Domaća hrana

U Vila Vela Luci su restoranski obroci nezamislivi bez domaćih proizvoda uzgojenih u našem vrtu. Povrće, voće, maslinovo ulje i druga hrana najviše su kvalitete zahvaljujući cjelogodišnjem trudu i brizi. Pravimo domaće džemove, pečemo kruh, peciva i kolače.

Obiteljski odmor

Bluesun Villa Vela Luka 4* omiljeno je odredište parova, umirovljenika i obitelji. Mirno okruženje u prirodi, komforan smještaj u povijesnoj zgradi uz samu plažu i velik izbor odlične hrane, garancija su da ćete uživati u svakom trenutku.

Rezerviraj Bluesun Villa Vela Luka:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Supetar se nalazi na sjeveru otoka Brača i trajektom je povezan sa Splitom pa se na otok lako može doći automobilom ili autobusom. Brač ima vlastitu zračnu luku - više informacija o letovima OVDJE - a blizu je i Zračna luka Split. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Supetra.