ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Villa Zetna - Ruskamen, Omiš****

Villa Zetna - Ruskamen, Omiš

Villa Zetna potpuno je renovirana dalmatinska vila s vlastitim bazenom, wellnessom i tradicionalnim dalmatinskim kominom.

Smještena na fantastičnoj lokaciji uz more i vlastitu plažu, Villa Zetna je samo 7 km od grada Omiša, jednog od najspektakularnijih malih dalmatinskih gradova.

Duge plaže i borova šuma privukle su još početkom 20. stoljeća plemićku obitelj Dešković u Ruskamen, gdje su izgradili ovu palaču za ljetni odmor. Palača je 2017. renovirana i pretvorena u luksuznu Villu Zetna s odmor u krugu najdražih.


Villa Zetna u Ruskamenu, Omiš

Sadržaji Ville Zetna:

- prostrani dnevni boravak i blagovaonica s dizajnerskim namještajem
- 4 spavaće sobe s pogledom na more
- 3 kupaonice s podnim grijanjem
- potpuno opremljena kuhinja
- wellness s jacuzzijem i finskom saunom
- tradicionalni dalmatinski komin
- terasa s ležaljkama
- ured
- parking za 4 automobila
- sef
- besplatni Wi-Fi

VIDEO - Pogledajte kako vaš odmor u Villi Zetna može izgledati:

Plaža Ruskamen

Prekrasna plaža nalazi se podno same vile. Plaža je uređena i čista, idealna za odmaranje i sunčanje.


Plaža u Ruskamenu (Omiš)

Omiš

Grad Omiš je nekoliko kilometara udaljen od Villa Zetna. Ako nemate automobil, autobus vozi redovito, a osoblje susjednog Turističkog naselja Sagitta može vam organizirati i taksi. Omiš je poznat kao jedan od najatraktivnijih hrvatskih gradova, osobito za ljubitelje adrenalina.


Omiš - povijesni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Lokacija

Osim blizine Omiša, Villa Zetna se nalazi i blizu Splita, otoka Brača, Parka prirode Biokovo... Sve je udaljeno tek kratku vožnju iz naselja.

Priroda i pogled

Gotovo sve sobe Ville imaju prekrasan pogled na more. Osim toga, okruženi ste netaknutom prirodom koja je najbolji lijek za stres na svijetu.

Dodatni sadržaji


Bazen, Villa Zetna

Bazen je smješten u vrtu bogatom autohtonim vrstama biljaka i borova, vaša je oaza mira i savršeno mjesto za opuštanje. Vanjski bazen sa slatkom vodom pružat će pravo osvježenje tijekom boravka svim gostima Ville Zetna.


Jacuzzi i sauna, Villa Zetna

Kako vila svojom bogatom poviješću poštuje tradiciju Dalmacije, u sklopu kompleksa nalazi se kamena dimna kuća s otvorenim ognjištem i blagovaonicom u dvorištu.


Tradicionalni dalmatinski komin, Villa Zetna

Ukoliko želite vrhunski odmor za pamćenje u Omišu nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com. Navedite broj osoba (eventualno broj djece) i želejne datume unutar upita i dobit ćete posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.