ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  
Velika ljetna ušteda samo ovaj vikend!

Velika ljetna ušteda samo ovaj vikend!

Vjenčanja u Dalmaciji


Uz vrhunsku uslugu, sama ljepota prirode nudi idealne motive za fotografiranje te jamči da će vaše vjenčanje još dugo ostati u sjećanju vaših najbližih, rodbine i prijatelja.

Bilo da se radi o proslavi djevojačkih i momačkih večeri, vjenčanju iz snova ili medenom mjesecu Bluesun hotels & resorts je tu za vas od samog početka. Ne zadovoljite se ničim drugim nego vrhunskom proslavom i zabavom o kojoj ste oduvijek sanjali.

Za nježno romantično vjenčanje u proljeće, ljeto ili jesen i prvu bračnu šetnju na poznatom lungomaru u sjeni stoljetnih borova, naš Bluesun hotel Soline**** u Brelima, osim vrhunske ponude, krije i wellness & spa oazu za nezaboravne trenutke opuštanja udvoje.

Svim nekonvencionalnim i trendovskim mladencima te njihovim gostima, prestižno hrvatsko ljetovalište Bol na otoku Braču nudi najbolji provod prepun kreativnih elemenata, a naš restoran na plaži “Borak” (300 mjesta na otvorenom) spektakularni pogled na svjetski poznati Zlatni rat uz poziv na vječno “Da”. Dođite u Bol i zaplovite u lađi što se život zove.

Za vjenčanje iz bajke predlažemo intimnu ceremoniju u crkvi Sv. Ante u Tučepima, a san ljetne noći doživite u tajnovitom ljetnikovcu plemenitaške obitelji Grubišić, današnjem Bluesun hotelu Kaštelet**** (140 mjesta: 60 terasa, 80 unutrašnji prostor).

Ispod gorostasnog Velebita, za mladence avanturističkog duha te za ljubitelje prirode pravi izbor je iznenađenja pun Bluesun Holiday Village Alan*** u Starigrad Paklenici gdje ćete prvi ples zaplesati na bijeloj terasi uz crveno sunce koje uranja u plavetnilo Jadrana.