U Bluesun hotelu Maestral u Brelima velikim je eventom obilježeno ponovno otvaranje ovog glasovitog hotela. Bila je ovo ujedno i proslava dovršetka radova na investiciji većoj od 45 milijuna eura u Bluesun smještajne kapacitete.

Sjajna atmosfera uz poznata lica

U utorak 28. lipnja, u Maestralu su se okupili oni kojima su breljanska tradicija, vrhunska arhitektura i Makarska rivijera u srcu. U atmosferi ljetne mediteranske večeri uživali su, među ostalima, Žanamari Lalić, Jelena Veljača, Joško Čagalj – Jole, Marko Vargek i Arija Rizvić, Ida Prester, Iris Cekuš i Pedro Soltz. Pjesmom je cijeli događaj oplemenila diva hrvatske glazbene scene, Nina Badrić. Bilo je sjajno vidjeti toliko živosti, vedrine i veselih razgovora uz novoobnovljeni bazen.

arrow

Očuvan iskonski duh hotela

Maestral, kanonsko djelo hrvatskog poslijeratnog modernizma, simbol arhitekture Brela i Makarske rivijere te nekada najluksuzniji hotel na Jadranu, izgrađen je 1960-ih godina. Novi vlasnik prepoznao je iznimnu vrijednost Maestrala; s posebnim je poštovanjem započeto projektiranje, s obzirom na jedinstvenu poziciju u povijesti hotelijerstva i arhitekture, uz veliko zanimanje stručne javnosti. Kroz očuvanje arhitekture i interijera zadržan je Maestralov duh, uz maksimalno povećanje udobnosti i sigurnosti gostiju.

arrow

„Našom investicijom odajemo počast ljudima, lokalnom gospodarstvu, zajednici, povijesti i uvijek besprijekornoj jadranskoj obali koja oduzima dah“, rekao je Mubarak Al-Khalifa, predsjednik Uprave društva Sunce Hoteli d.d.

Više od 45 milijuna € za renovacije

Osim Maestrala, u novom ruhu su u sezonu 2022. ušli i hoteli Elaphusa i Borak te Holiday Village Bonaca u Bolu na Braču, hotel Soline u Brelima te Kaštelet u Tučepima. Ukupno je u manje od šest mjeseci renovirano gotovo 800 soba. Sve radove obavljale su lokalne tvrtke koje su obavile izuzetan posao, unatoč velikim globalnim izazovima.

arrow

„Kao hotelska grupa s više od 60 hotela, s ponosom pridonosimo povijesnoj ljepoti hrvatske obale. Sjajno se nadopunjujemo, što nam omogućuje da doprinesemo dugogodišnjoj profinjenosti i luksuzu. Volimo to što radimo i nastojimo iznenaditi naše goste udobnošću i luksuzom. Zahvaljujemo nadležnim tijelima i našim gostima na ukazanom povjerenju. Hvala i našem izvrsnom timu; uspjeli su“, rekao je Mohamed Ali Rashed Alabbar, predsjednik Nadzornog odbora Sunce Hoteli d.d.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2