Planirate ljetovanje uz najljepše hrvatske plaže? Doznajte odgovore na sve što bi vas moglo zanimati vezano uz boravak u Bluesun hotelima.

Bluesun hoteli nalaze se u Brelima, Tučepima, Bolu na otoku Braču te Starigrad-Paklenici.

Bluesun hoteli udaljeni su od 10 do 100 m od plaže. Najveći broj hotela smješten je na samoj plaži.

U svim Bluesun hotelima vrijeme prijave je od 14h, dok je odjava do 11h. Iznimka je Camping Paklenica gdje je prijava od 15h, a odjava do 10h. Ranija prijava i kasnija odjava mogući su ovisno o raspoloživosti soba na dan dolaska/odlaska, što je moguće provjeriti na recepciji hotela na dan dolaska/odlaska.

Ležaljke i suncobrani uz hotelske bazene besplatni su za goste hotela, dok se na plaži naplaćuju od strane privatnih koncesionara. Najam ručnika moguć je u većini Bluesun hotela.

U sve naše hotele i hotelska naselja možete doći s 1 psom (ne vrijedi za Bluesun Holiday Village Alan), težine do 15 kg. Osim u Camping Paklenica, gdje su dozvoljena 3 psa. [Pročitajte više]

Vanjski parking osiguran je za goste Bluesun hotela, uz dodatnu naplatu od 8 €/dan. Plaćanje parkinga izvršava se na recepciji hotela po dolasku.

Ponuda obroka je raznovrsna i prilagođena gostima s alergijama na hranu/gluten, vegetarijancima, veganima, dijabetičarima i osobama s posebnim prehrambenim potrebama. Posebne vrste prehrane je potrebno najaviti prilikom rezervacije, kako bismo ih mogli osigurati tijekom vašeg boravka.

All-inclusive usluga u Bluesun hotelu Neptun uključuje 4 obroka dnevno, neograničenu konzumaciju domaćih bezalkoholnih i alkoholnih pića koji su dostupni u all-inclusive baru, dnevnu i večernju animaciju za djecu i odrasle, korištenje bazena, suncobrana i ležaljki uz bazen, te razne sportske aktivnosti, prema animacijskom programu. [Pročitajte više]

Animacija za goste podrazumijeva sportsku animaciju za odrasle osobe (jutarnja vježba, aerobik, aqua aerobic, razni sportski turniri – nogomet, odbojka na pijesku, boćanje), dječju animaciju u dnevnom i večernjem terminu (mini club i mini disco), te večernji program za odrasle. Djeca mlađa od 5 godina mogu sudjelovati u svim aktivnostima predviđenim za djecu isključivo uz roditeljsku pratnju.

Sve sobe u Bluesun hotelima su nepušačke. Pušenje je dozvoljeno na vanjskim površinama.

Do otoka Brača moguće je doći trajektom i katamaranom. Trajekt iz Splita prema Supetru na otoku Braču u srcu sezone isplovljava u prosjeku svaka dva sata, dok trajekt iz Makarske do Sumartina isplovljava nekoliko puta dnevno. Katamaran iz Splita prema Bolu isplovljava jednom dnevno prema važećem redu plovidbe Jadrolinije.

Najbliže zračne luke našim hotelima su u Splitu te na otoku Braču. Putem Bluesun rezervacijskog centra moguće je organizirati uslugu transfera od zračne luke do hotela i obratno. Cijena transfera ovisi o broju putnika. [Pročitajte više]

Sve sobe, kao i mobilne kućice u Camping Paklenica, su klimatizirane.

Rezervacije je moguće mijenjati i otkazivati sukladno važećim uvjetima prilikom izrade rezervacije. Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte Bluesun rezervacijski centar na broj telefona +38513844288.

Uslugu wellnessa moguće je rezervirati uz osnovnu uslugu rezervacije smještaja. U Bluesun hotelima usluge wellnessa se naplaćuju sukladno važećem cjeniku. U većini Bluesun hotela wellness i spa usluge moguće je koristiti i kao vanjski gost, uz doplatu.

Soba s morske strane orijentirana je prema moru, no pogled može biti opstruiran vegetacijom ili dijelom hotelske zgrade koji se nalazi između hotela i obale. Soba s pogledom na more ima direktan i neopstruiran pogled prema moru.

Usluga polupansiona podrazumijeva isključivo uslugu doručka i večere. Pića koja su dostupna na buffetu tijekom doručka (topli napitci - kava, čaj te sokovi i voda) uključena su u cijenu boravka, dok su sva ostala pića dostupna uz nadoplatu sukladno važećem cjeniku hotelskog restorana. Ako u hotel pristignete nakon zatvaranja buffet restorana, za Vas će biti osigurana hladna večera. Za organizaciju hladne večere potrebno je unaprijed obavijestiti recepciju hotela o točnom vremenu vaše prijave.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2