Dva glasovita hotela Makarske rivijere, Heritage Hotel Kaštelet u Tučepima i Bluesun hotel Maestral u Brelima, nakon prošlogodišnje renovacije u novu sezonu ulaze s još jednim priznanjem. Kaštelet je i službeno kategoriziran kao hotel baština, a Maestral u sezonu 2023. kreće sa zvjezdicom više.

Maestral je dobio priznanje za prošlogodišnju renovaciju i sada ima četiri zvjezdice. Kanonsko djelo hrvatskog poslijeratnog modernizma, simbol arhitekture Brela i Makarske rivijere te nekada najluksuzniji hotel na Jadranu, obnovljen je 2022. Kroz očuvanje arhitekture i interijera zadržan je Maestralov duh, uz maksimalno povećanje udobnosti i sigurnosti gostiju.

A već su započele i nove investicije. Tako se uređuje potpuno novi wellness i spa te multifunkcionalna dvorana. U svojim će obrocima gosti od ove godine uživati na terasi kraj bazena.

Kaštelet u duhu baštine

Kaštelet, bivši ljetnikovac don Klementa Grubišića iz 1766., se sada, rješenjem Ministarstva turizma i sporta, ponosi statusom hotela baštine. To znači da je ova povijesna zgrada prošlogodišnjim renovacijama uređena i opremljena na tradicijski način. Osnovna misao vodilja pri renovaciji bila je zadržati duh Kašteleta te se obnova izvela s osobitim poštovanjem prema povijesnom naslijeđu.

U ovoj sezoni u atriju Kašteleta nastavit će se tradicija klapskih koncerata. Kaštelet u svom novom ruhu zasigurno daje dodatnu vrijednost destinaciji, što prepoznaju obitelji, parovi i svi ljubitelji putovanja i autentičnog doživljaja Mediterana.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2