Ako ste odabrali otok Brač kao svoju sljedeću destinaciju za odmor, vjerojatno ćete željeti znati gdje se okupati. Za vas smo odabrali nekoliko najboljih plaža.

1. Zlatni rat, Bol

Što bi bio popis najboljih plaža na Braču bez ove atrakcije? Zlatni rat plaža je čiji se izgled zbog prirodnih utjecaja stalno pomalo mijenja, ali jedno uvijek ostaje – predivna je, kako god da okrenete njenu sliku.

2. Lovrečina, Postira

(Google Maps)

Oduševit će ljubitelje pješčanih plaža, osobito zato što se pijesak pruža i do stotinjak metara od obale. Mirna voda, koktel uz more, uživanje na najjače, a i Postira su slatko malo mjesto vrijedno istraživanja.

3. Borak, Bol

(Google Maps)

Na plaži Borak ćete pronaći vjerojatno najviše sadržaja od svih plaža na Braču – teren za odbojku na pijesku mjesto je gdje se možete dobro zabaviti i upoznati nove ljude, a tu su i ronilački te surferski klub, kao i restoran s najljepšim ambijentom u Bolu – restoran Plaža Borak.

4. Murvica

(Google Maps)

Mjestašce kraj Bola često biraju sami Boljani kada idu na kupanje, i to s dobrim razlogom. Za razliku od susjednog Zlatnog rata, ova je plaža manja, no i to ima svojih čari. Impresivnu kulisu u zaleđu pružaju južne padine Vidove gore s možda i nastrmijim vinogradima u Hrvatskoj.

5. Potočine, Bol

(Google Maps)

Još jedna plaža koju volimo, osim zbog njene ljepote, i zato što je locirana odmah kraj dubokog hlada borova. To će posebno cijeniti obitelji s malom djecom. S jedne strane borovi, s druge strane tirkizno more. Može li bolje?

6. Kotlina i Bijela kuća, Bol

(Google Maps)

Ove su dvije plaže jedna uz drugu na istočnoj strani Bola, a između njih je samo stari dominikanski samostan smješten na uskom poluotoku, jedna od najljepših vizura Bola.

Odaberite smještaj na Braču

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2