Bluesun Holiday Village Alan je smješten samo 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica. Savršeno je mjesto za vaš team building, susret, konferenciju ili događaj. Tu su prostrani konferencijski centar, nagrađivani wellness i spa centar, raznolike mogućnosti za sport i rekreaciju i sjajna hrana.

Starigrad-Paklenica

Starigrad-Paklenica je mjesto gdje planina Velebit susreće Jadransko more. Netaknuta priroda i osjećaj mira razlozi su zašto gosti vole dolaziti ovdje. No, nije stvar samo u miru i oslobađanju od stresa – Starigrad-Paklenica je i jedno od najboljih dalmatinskih odredišta za aktivne goste. Nacionalni park Paklenica je najpopularnije penjalište u Hrvatskoj, a pruža vam i mogućnosti hodanja, planinarenja, vožnje bicikla, trčanja traila itd. U krugu od 100 km su još tri nacionalna parka – Plitvice, Kornati i Krka. Povijesni grad Zadar je udaljen samo 45 km.

Prometna povezanost:

- Zračna luka Zemunik, Zadar
- Autobus ili automobil – autocesta A1 je u blizini
- Trajekt Ancona - Zadar

Konferencijski centar

Bluesun Holiday Village Alan ima konferencijsku dvoranu kapaciteta 130 mjesta, kao i 3 manje prostorije.

Oprema:

  • projektor
  • platno
  • flipchart ploča
  • internet veza

Za pauze između sastanaka ili predavanja možete odabrati posebne Coffee break menije u kojima, uz kavu i čaj, nudimo razne kombinacije slanih i slatkih zalogaja.

Sky Bar

Popijte piće dobrodošlice u vrlo atraktivnom Sky Baru na vrhu hotelske zgrade, uz zapanjujuć pogled na okolicu. Idealan je i za manje evente.

Istražite prirodu

Istražite jedinstveno okruženje hotela – provedite dan među kanjonima Nacionalnog parka Paklenica ili krenite na Jeep safari na planinu Velebit. Zaplovite kroz fantastičan kanjon rijeke Zrmanje ili se odvažite na rafting na njoj. Otiđite na jednodnevni izlet u neki od nacionalnih parkova u blizini – Plitvička jezera, rijeku Krku ili Kornate. Bluesun Holiday Village Alan je kao stvoren za team building.

Sjajna hrana

U Bluesun Holiday Village Alan možete doručkovati, ručati i večerati. Konoba Batela kraj hotela nudi velik izbor mediteranskih jela spravljenih od svježih namirnica. Batela je nadaleko poznata po jelima od dagnji – dagnje su lokalno uzgojene i najsvježije moguće.

Wellness i bazeni

Najistaknutiji sadržaj Alana je 25-metarski poluolimpijski bazen, idealan za grupne aktivnosti ili opuštanje u slobodno vrijeme. Wellness i spa je površine veće od 1000 m2. Tu su hidromasažni whirlpool, jacuzzi, parna kupelj, saune i izbor wellness tretmana.

Reference

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 1 644 2220

E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Supetar, otok Brač

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2