Članak 1. – Opće odredbe

Ovim dokumentom utvrđuju se pravila i uvjeti sudjelovanja na kreativnom Foto natječaju (u daljnjem tekstu: KREATIVNI FOTO NATJEČAJ) u organizaciji SUNCE HOTELI d.d. (u daljnjem tekstu: ORGANIZATOR). Svrha Natječaja je promidžba ponude i brenda Bluesun Hotels & Resorts. Nagradni natječaj traje od 11.4.2022. do 31.10.2022., što je također naznačeno u objavi nagradnog natječaja objavljenoj na službenoj Facebook stranici.

Članak 2. – Tijek kreativnog natječaja i uvjeti sudjelovanja

U kreativnom natječaju mogu sudjelovati punoljetne osobe koje su korisnici društvene mreže Facebook ili Instagram i koji su suglasni s pravilima kreativnog natječaja. Za sudjelovanje u kreativnom natječaju sudionici moraju ispunjavati uvjete navedene u ovom članku:

Početak trajanja natječaja bit će objavljen objavom na službenoj Bluesun Facebook i Instagram stranici. Sudionici trebaju odabrati omiljenu fotografiju sa svog odmora u Bluesun Hotelima (iz bilo koje godine) i objaviti je u obliku Facebook komentara ispod objave Natječaja ili je objaviti na Instagramu (javna objava) uz dodavanje službenog hashtaga #bluesun na post. Uz fotografiju potičemo natjecatelje da, ako je moguće, ukratko opišu, na primjer: zašto je baš ta fotografija odabrana. Navedite naziv hotela, što je prikazano na slici ili uspomenu koju prikazuje i napišite zemlju iz koje dolazite. Sudionici su slobodni odabrati samo jedan kanal prijave, prijavu za natječaj nije potrebno slati na oba kanala. U obzir se uzima samo jedna prijava po sudioniku; u slučaju slanja više fotografija razmatra se samo jedna prijava za nagradu.

Članak 3. – Nagrada

Nagrada uključuje 5 noćenja + doručak za 2 osobe u 2023. godini, u Bluesun hotelu po izboru pobjednika Natječaja. Nije moguća zamjena nagrada, isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade ni prijenos na treću osobu. Datumi boravka ovise o raspoloživosti.

Članak 4. Odabir, objava i obavještavanje dobitnika

Natječaj traje od 11.4.2022. do 31.10.2022. Izbor pobjednika održat će se: 1.11.2022.

Organizator Natječaja objavit će pobjednika 2. studenoga 2022. na službenim stranicama i posebnim objavama na Facebooku i Instagramu uz njihovu pobjedničku fotografiju i njihovim Facebook ili Instagram korisničkim imenom.

Dan proglašenja pobjednika naveden je u čl. 3. Dobitnik je dužan svoje osobne podatke poslati Organizatoru putem Facebook ili Instagram inboxa u roku od 10 dana od objave dobitnika.

Osobni podaci koje je potrebno dostaviti:

- ime i prezime, adresu i mjesto stanovanja, broj mobitela, datum rođenja.

U slučaju da dobitnik ne dostavi osobne podatke Organizatoru u zadanom roku, gubi pravo na nagradu, a nagrada se neće naknadno dodijeliti. U slučaju da dostavljeni osobni podaci dobitnika nisu potpuni, Organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

Članak 5. Preuzimanje nagrade

Nakon dostave podataka, dobitnik će dobiti informacije o načinu preuzimanja i korištenja nagrade.

Članak 6. – Sigurnost podataka

Sudionici kreativnog natječaja ovlašćuju Organizatora da obrađuje osobne podatke sudionika Natječaja do opoziva sudionika, u svrhu informiranja o kreativnom natječaju te u marketinške svrhe Organizatora kreativnog natječaja. Organizator se obvezuje da neće slati osobne podatke trećim osobama, osim partnerima koji izravno sudjeluju u nagradnom fondu i kojima su osobni podaci potrebni kako bi se nagrada mogla iskoristiti.

Članak 7. – Odgovornost i pravo korištenja

Organizator ne preuzima odgovornost za:

- sve posljedice koje proizlaze iz pogrešne upotrebe ili zlouporabe uvjeta natječaja od strane sudionika kreativnog natječaja ili trećih osoba,

- neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u natječaju,

- (ne)funkcioniranje društvene mreže Facebook i posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja,

- (ne)točnost podataka koje šalju sudionici natječaja.

Organizator se obvezuje obrađivati i čuvati podatke u skladu s važećim propisima i zakonima. Sudionik jamči da su osobe na fotografiji dale suglasnost da se njihovi osobni podaci sadržani na fotografiji dijele s Organizatorom, kao i privolu da Organizator koristi fotografiju u svrhu daljnjih marketinških aktivnosti.

Prijavom na kreativni Natječaj svaki sudionik prenosi na Organizatora pravo korištenja osobnih podataka koje fotografija sadrži bez vremenskog ili teritorijalnog ograničenja. Korištenje uključuje prava na objavljivanje i distribuciju objavljene fotografije u promotivne svrhe putem bilo kojeg kanala oglašavanja po izboru Organizatora. Korištenje osobnih podataka također se odnosi na navođenje imena sudionika kao autora fotografije kao i zemlje u kojoj živi.

Prijavom na kreativni natječaj sudionik jamči da je autor poslane fotografije te neopozivo i isključivo prenosi na Organizatora sva svoja autorska prava na poslanim fotografijama, na način da prenosi sva autorska prava, bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja. Sudionik izričito ovlašćuje Organizatora da dostavljene fotografije koristi u promotivne svrhe putem bilo kojeg kanala oglašavanja po izboru Organizatora, a posebno putem svih elektroničkih medija, društvenih mreža i svih medija koji će se ubuduće koristiti u promotivne svrhe. Prilikom korištenja fotografija Organizator je dužan navesti autora fotografije objavljivanjem imena autora i zemlje iz koje dolaze – ako podatke daju natjecatelji.

Smatra se da svaki sudionik svojim sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima natječaja i uvjetima sudjelovanja u natječaju.

U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Organizatora, djelatnici tvrtki koje na bilo koji način sudjeluju u foto natječaju ili su na bilo koji način povezane s poslovanjem Organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Organizator zadržava pravo ukloniti dostavljenu fotografiju neprimjerenog ili uvredljivog sadržaja te diskvalificirati sudionika koji ne poštuje odredbe ovog Pravilnika. Ako diskvalifikacija uključuje pobjedničku fotografiju, nagradu osvaja sljedeći natjecatelj čija je fotografija proglašena drugom najboljom.

Članak 8. – Završne odredbe

Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe Organizatoru u vezi sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu informiranja tijekom foto natječaja, sudionik dopušta korištenje različitih komunikacijskih kanala, kao što su telefon, pošta, e-mail, obavijesti na Facebook profilu i sl. Sve pritužbe i reklamacije sudionika rješava Organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, Organizator se obvezuje riješiti ih u najkraćem mogućem roku i obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Organizator zadržava pravo izmjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju. Organizator će sudionike obavijestiti o svim promjenama i novostima putem službenih stranica. Organizator ima pravo prekinuti kreativni natječaj u bilo kojem trenutku.

Facebook ni na koji način ne sponzorira, ne promovira niti administrira vašu igru ili natječaj.

Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje foto natječaja i nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2