Pravila ljetnog reels natječaja

Članak 1. – Opće odredbe

Ovim dokumentom utvrđuju se pravila i uvjeti sudjelovanja na kreativnom reels natječaju (u daljnjem tekstu: KREATIVNI LJETNI REELS NATJEČAJ) u organizaciji SUNCE HOTELI d.d., Radnička cesta 43, 10 000 Zagreb, OIB: 06916431329 (u daljnjem tekstu: ORGANIZATOR). Svrha natječaja je promidžba ponude i brenda Bluesun Hotels & Resorts. Nagradni natječaj traje od 14.7. 2023.- 16.10.2023., što je također naznačeno u objavi nagradnog natječaja objavljenoj na službenoj Instagram stranici Organizatora.

Članak 2. – Tijek kreativnog natječaja i uvjeti sudjelovanja

U kreativnom natječaju mogu sudjelovati punoljetne osobe koje su korisnici društvene mreže Instagram i koji su suglasni s pravilima kreativnog natječaja. Početak trajanja natječaja bit će objavljen objavom na službenoj Bluesun Instagram stranici. Za sudjelovanje u kreativnom natječaju sudionici moraju ispunjavati uvjete navedene u ovom članku:

Sudionici trebaju snimiti reels u kombinaciji videa ili fotografija, gdje se vidi Bluesun hotel u kojem ljetuju i njihov odmor u sezoni 2023. te ga objaviti na Instagramu (javna objava) uz označavanje Bluesunovog profila @bluesun_hotels. Ispod objave, napišite ukratko dojmove svog boravka uz hashtag #bluesunreels. U obzir se uzima više prijava/reelsa po sudioniku. Naravno, provjerit će se prijava pobjednika i da li je zbilja bio gost Bluesun hotela te ćemo ga zamoliti za podatke za provjeru. U slučaju da pobjednik nije u sustavu naveden kao Bluesun gost, zadržavamo pravo za diskvalifikaciju pobjednika i odabir idućeg pobjednika.

Članak 3. – Nagrada

Nagrada uključuje odmor od 5 noćenja s uključenim doručkom i večerom za 2 osobe u 2024. godini, u Bluesun hotelu po izboru pobjednika Natječaja. Nagrada se može iskoristiti od otvorenja izabranog hotela pa sve do 15.7.2024. Nije moguća zamjena nagrada, isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade ni prijenos na treću osobu. Datumi boravka ovise o raspoloživosti.

Članak 4. Odabir, objava i obavještavanje dobitnika

Natječaj traje od 14.7.2023. - 16.10.2023. Organizator Natječaja objavit će pobjednika 17.10.2023. na službenoj Instagram stranici uz njihov pobjednički snimljeni reels. Dobitnik je dužan svoje osobne podatke poslati Organizatoru putem Instagram inboxa (DM) u roku od 30 dana od objave dobitnika. Ukoliko to ne napravi, ima pravo se javiti u dodatnih 10 dana nakon toga, ukoliko se ni tada ne javi, bira se drugi pobjednik.

Osobni podaci koje je potrebno dostaviti:

- ime i prezime i e-mail adresu

U slučaju da dobitnik ne dostavi osobne podatke Organizatoru u zadanom roku, gubi pravo na nagradu, a nagrada se neće naknadno dodijeliti. U slučaju da dostavljeni osobni podaci dobitnika nisu potpuni, Organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

Članak 5. Preuzimanje nagrade

Nakon dostave podataka, dobitnik će dobiti informacije o načinu preuzimanja i korištenja nagrade.

Članak 6. – Sigurnost podataka

Sudionici kreativnog natječaja ovlašćuju Organizatora da obrađuje osobne podatke sudionika Natječaja do opoziva sudionika, u svrhu informiranja o kreativnom natječaju te u marketinške svrhe Organizatora kreativnog natječaja. Organizator se obvezuje da neće slati osobne podatke trećim osobama, osim partnerima koji izravno sudjeluju u nagradnom fondu i kojima su osobni podaci potrebni kako bi se nagrada mogla iskoristiti.

Članak 7. – Odgovornost i pravo korištenja

Organizator ne preuzima odgovornost za:

- sve posljedice koje proizlaze iz pogrešne upotrebe ili zlouporabe uvjeta natječaja od strane sudionika kreativnog natječaja ili trećih osoba,

- neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u natječaju,

- (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram i posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja,

- (ne)točnost podataka koje šalju sudionici natječaja.

Organizator se obvezuje obrađivati i čuvati podatke u skladu s važećim propisima i zakonima. Sudionik jamči da su osobe unutar reelsa dale suglasnost da se njihovi osobni podaci sadržani u reelsu dijele s Organizatorom, kao i privolu da Organizator koristi reelse u svrhu daljnjih marketinških aktivnosti bez obveze navođenja izvornog autora reelsa.

Prijavom na kreativni Natječaj svaki sudionik prenosi na Organizatora pravo korištenja osobnih podataka koje reels sadrži bez vremenskog ili teritorijalnog ograničenja. Korištenje uključuje prava na objavljivanje i distribuciju objavljenih reelsa u promotivne svrhe putem bilo kojeg kanala oglašavanja po izboru Organizatora.

Prijavom na kreativni natječaj sudionik jamči da je autor poslanih reela te neopozivo i isključivo prenosi na Organizatora sva svoja autorska prava na poslanim reelsima, na način da prenosi sva autorska prava, bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja. Sudionik izričito ovlašćuje Organizatora da dostavljene reelse koristi u promotivne svrhe putem bilo kojeg kanala oglašavanja po izboru Organizatora, a posebno putem svih elektroničkih medija, društvenih mreža i svih medija koji će se ubuduće koristiti u promotivne svrhe.

Smatra se da svaki sudionik svojim sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima natječaja i uvjetima sudjelovanja u natječaju.

U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Organizatora, djelatnici tvrtki koje na bilo koji način sudjeluju u reels natječaju ili su na bilo koji način povezane s poslovanjem Organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Organizator zadržava pravo ukloniti dostavljene reelse neprimjerenog ili uvredljivog sadržaja te diskvalificirati sudionika koji ne poštuje odredbe ovog Pravilnika. Ako diskvalifikacija uključuje pobjednički reels, nagradu osvaja sljedeći natjecatelj čiji je reels proglašena drugim najboljim.

Članak 8. – Završne odredbe

Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe Organizatoru u vezi sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu informiranja tijekom reels natječaja, sudionik dopušta korištenje različitih komunikacijskih kanala, kao što su telefon, e-mail, obavijesti na Instagram profilu i sl. Sve pritužbe i reklamacije sudionika rješava Organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, Organizator se obvezuje riješiti ih u najkraćem mogućem roku i obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Organizator zadržava pravo izmjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju. Organizator će sudionike obavijestiti o svim promjenama i novostima putem službenih stranica. Organizator ima pravo prekinuti kreativni natječaj u bilo kojem trenutku.

Instagram ni na koji način ne sponzorira, ne promovira niti administrira vašu igru ili natječaj.

Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje reels natječaja i nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2