U Bolu na Braču krajem srpnja po jedanaesti je put održan popularni festival Graffiti na gradele, koji je ove godine okupio rekordan broj sudionika. Svoj je obol i ove godine dao Bluesun.

Najuspješniji dosad

„Slobodno možemo reći da je riječ o najvećem i najuspješnijem festivalu do sada. Tijekom pet dana programa kroz Bol su prošle tisuće mladih posjetitelja, koji su mogli uživati u oslikavanju brojnih murala, koncertima velikih hip hop zvijezda, brojnim edukativnim i zabavnim aktivnostima i prekrasnim bolskim plažama“, kaže organizator Marko Boko.

Dvije su aktivnosti održanje u suradnji s Bluesunom, koji je i ove godine dao svoj obol uspješnom održavanju festivala. Crtanje grafita na folijama razvučenim u šumici ispred hotela Elaphusa, te sketch battle natjecanje u crtanju grafita s motivom Bluesuna.

arrow

„Bluesun je i ove godine bio sjajan partner i prijatelj našeg festivala. Riječ je o dugogodišnjoj suradnji, a kao domaćem bolskom festivalu jako nam je drago što partnerstvo ostvarujemo s tvrtkom koja je itekako utkana u identitet mjesta i našeg otoka“, zaključuje Boko.

Bluesun će i dalje podupirati ovakve događaje kojima se upotpunjuje turistička ponuda naših destinacija, ali i dugoročno obogaćuje kulturni život lokalne zajednice.

Fotografije: Marko Lopac

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2