Planirate ljetovanje u Tučepima, u srcu Makarske rivijere? Sviđa nam se kako razmišljate. Ako se još niste odlučili, evo zašto mi mislimo da biste trebali doći u Tučepe.

Vrijeme će vam biti odlično

Tučepi se nalaze na Makarskoj rivijeri, području koje je jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, s oko 2700 sati godišnje. Ljeta su vruća i suha; kiša ponekad ne pada mjesecima, a ako i padne, obično je riječ o kratkotrajnom pljusku. Temperature su ljeti visoke – u lipnju obično do 30 stupnjeva Celzijevih, a u srpnju i kolovozu i više.

Srećom, osvježenje se uvijek može potražiti u moru, koje je dovoljno toplo da vam ne bude hladno za kupanje, a dovoljno hladno da se osvježite.

Priroda je veličanstvena

Nad Makarskom rivijerom se, kao njezina zaštitnica, nadvila planina Biokovo. Riječ je o drugom najvećem planinskom lancu u zemlji nakon Velebita.

Veličanstven spoj mora i planina pruža stvarno jedinstvenu atmosferu. S većine mjesta na Plaži Tučepi pruža se spektakularan pogled na Biokovo. Osim toga, Biokovo je i vrlo popularno izletište. Riječ je o uređenom parku prirode, u kojem će nešto za sebe pronaći svi ljubitelji prirode.

Bogata flora, jedinstvena fauna, tragovi ljudskog prapovijesnog života, planinarske staze, vidikovci s kojih se pruža pogled na cijelu rivijeru... Sve su to aduti kojima Biokovo privlači ljubitelje prirode.

Najduža plaža Makarske rivijere

U Tučepima se nalazi najduža plaža na cijeloj rivijeri, nazvana jednostavno – Plaža Tučepi. Četiri kilometra duga šljunčana plaža prepuna je sadržaja, u kojima će osobito uživati obitelji, ali i umirovljenici. Tu su trampolini, vodeni tobogani i druge vrste zabave za djecu, ležaljke za starije, a oni aktivniji možda će se željeti provozati na popularnoj 'banani' ili okušati u parasailingu.

Rezervirajte svoje ljetovanje već danas.

Odaberite smještaj u Tučepima

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2