Gotovo 400 novih soba, novi zabavni i sportski sadržaji, nova usluga Puni pansion Plus, Bluesun Rewards program vjernosti, samo su neki od noviteta koji vas u 2023. očekuju u Bluesunu.

Prošlu godinu obilježile su renovacije dvaju povijesnih bisera iz Bluesunove ponude, ikonskog hotela Makarske rivijere, Maestrala u Brelima, i nekadašnjeg plemićkog ljetnikovca, Heritage hotela Kaštelet u Tučepima. Osobita pažnja pritom se vodila o očuvanju naslijeđa i poštovanju tradicije.

Osim toga, obnovljene su i sve sobe u još tri hotela: Elaphusi i Borku u Bolu na otoku Braču, Solinama u Brelima te dio soba u Bonaci u Bolu. Što vam sve pripremamo u 2023., doznajte u nastavku.

Bluesun Rewards

Otvorili smo klub vjernosti! Učlanjenjem u Bluesun Rewards otključavate pristup pogodnostima koje su dostupne samo članovima, a članstvo je u potpunosti besplatno. Što više noćenja ostvarite u našim hotelima, to se više penjete po razinama članstva i više vam je pogodnosti na raspolaganju. Više o Bluesun Rewards pročitajte OVDJE.

Nove sobe i bazen u Bonaci

U sezonu 2023. Bluesun Holiday Village Bonaca u Bolu ulazi s 284 renovirane sobe, smještene u paviljonima okruženim mediteranskim zelenilom. Izgradili smo još jedan vanjski bazen s pool barom, a najmlađi će se dobro zabaviti uz novi splash pad. Da biste uživali u bezbrižnom odmoru, uveli smo novu uslugu Puni pansion Plus.

Nove sobe i dvorana za fitness u Afroditi

U Bluesun Holiday Village Afrodita u Tučepima renovirano je 155 soba. Udobne, elegantne i funkcionalne za kvalitetan obiteljski odmor, sve imaju balkon ili terasu. Posebne su po tome što se direktno iz njih izlazi u bogat mediteranski vrt. Afrodita je dobila i novu dvoranu za fitness za sve one koji i za vrijeme odmora žele ostati u dobroj formi.

Novi wellness u Maestralu

Renovacije u Maestralu nastavljaju se i u 2023. Ove sezone moći ćete se opustiti u wellness & spa centru, uz nove sobe za tretmane, finsku i tursku saunu, relax zonu. U izvrsnoj hrani ćete uživati u renoviranom restoranu s terasom uz bazen. Tu je i nova multifunkcionalna dvorana.

Renovacija bazena i nova usluga u Algi

U Bluesun hotelu Alga u Tučepima od ove ćete se godine moći opustiti u renoviranom bazenu te na sunčalištu i terasi kraj bazena. A u obnovljenom lobby baru uživati u osvježavajućem piću. Uz novu uslugu Puni pansion Plus, odličan odmor je zagarantiran.

Nove kupaonice u Neptunu

Kako bi vam smještaj bio što ugodniji, renoviran je velik dio kupaonica u Bluesun hotelu Neptun u Tučepima. Uz all-inclusive uslugu, odmor u Neptunu je potpun.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2