Dobro došli u naš program vjernosti! Učlanjenjem u Bluesun Rewards otključavate pristup pogodnostima koje su dostupne samo članovima, a članstvo je u potpunosti besplatno. Registrirajte se OVDJE.

Razine članstva

Što više noćenja ostvarite u našim hotelima, to se više penjete po razinama članstva i više vam je pogodnosti na raspolaganju. Sve pogodnosti možete ostvariti isključivo direktnom rezervacijom. U Bluesun Rewards postoje četiri razine članstva:

  • Bronze Member: svi novoregistrirani članovi. Dodatni popust 5% na sav smještaj.

  • Silver Member: svi članovi koji ostvare minimalno 10 noćenja. Dodatni popust 5% na sav smještaj. Piće dobrodošlice po dolasku u hotel i dobrodošlica u sobu. Besplatna promjena u sobu više kategorije, prema raspoloživosti.

  • Gold Member: svi članovi koji ostvare minimalno 20 noćenja.Dodatni popust 5% na sav smještaj. Piće dobrodošlice po dolasku u hotel i dobrodošlica u sobu. Besplatna promjena u sobu više kategorije, prema raspoloživosti. Popust 10% u Bluesun a la carte restoranima. Popust 10% na Bluesun wellness i spa, iskoristiv u bilo kojem Bluesun hotelu.

  • Platinum Member: svi članovi koji ostvare minimalno 40 noćenja. Dodatni popust 5% na sav smještaj. Piće dobrodošlice po dolasku u hotel i dobrodošlica u sobu. Besplatna promjena u sobu više kategorije, prema raspoloživosti. Popust 10% u Bluesun a la carte restoranima i barovima. Popust 10% na Bluesun wellness i spa, iskoristiv u bilo kojem Bluesun hotelu. Besplatan mini bar (sa sadržajem koji zatekne u smještajnoj jedinici, nadopuna se plaća sukladno važećem cjeniku). Rani check-in, kasni check-out, prema raspoloživosti.

Kako postati član?

Registrirajte se OVDJE. Registracija u samo dva koraka je vrlo jednostavna i brza. Odmah po registraciji ostvarujete dodatnih 5% popusta na sav smještaj.

Sve uvjete i pravila programa vjernosti pročitajte OVDJE.

Najčešća pitanja pročitajte OVDJE.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2