Bluesun Rewards

Članak 1.: Općenito o programu vjernosti

Bluesun Rewards je program vjernosti (dalje u tekstu: Program) kojeg provodi Sunce hoteli d.d. za turizam i ugostiteljstvo, Radnička cesta 43, Zagreb, OIB: 06916431329. (dalje u tekstu: Društvo) Svrha Programa je nagrađivanje vjernosti korisnika usluga koje pruža Društvo, no isti nema svojstvo nagradne igre. Svaki sudionik Programa koji ispuni određene uvjete stječe pravo na razne pogodnosti. Popis usluga koje koje su uključene u Program mogu se pronaći na sljedećem linku:

https://bluesunhotels.com/ostalo/bluesun-rewards

Program se provodi kroz sljedeće razine članstva:

 • Bronze Member,
 • Silver Member,
 • Gold Member,
 • Platinum Member

Svaka od navedenih razina nudi pripradajuće nagrade i pogodnosti. Članom se postaje ukoliko se ispune uvjeti propisani u čl. 2. ovog Pravilnika, a pristupanje članstvu je besplatno. Članovi ostvaruju prava i pogodnosti iz Programa isključivo temeljem broja ostvarenih noćenja u nekom od smještajnih objekata Društva koji sudjeluju u Programu.

POPIS OBJEKATA KOJI SUDJELUJU U PROGRAMU VJERNOSTI

 1. Bluesun hotel Elaphusa, Bol, otok Brač
 2. Bluesun hotel Borak, Bol, otok Brač
 3. Bluesun Holiday Village Bonaca, Bol, otok Brač
 4. Bluesun Holiday Village Alan, Starigrad-Paklenica
 5. Camping Paklenica, Starigrad-Paklenica
 6. Bluesun hotel Berulia, Brela
 7. Bluesun hotel Maestral, Brela
 8. Bluesun hotel Soline, Brela
 9. Bluesun hotel Marina, Brela
 10. Bluesun hotel Mala Berulia, Brela
 11. Bluesun Holiday Village Afrodita, Tučepi
 12. Bluesun hotel Alga, Tučepi
 13. Bluesun hotel Neptun, Tučepi
 14. Heritage Hotel Kaštelet, Tučepi
 15. Bluesun hotel Jadran, Tučepi

Društvo zadržava pravo izmjene popisa sudjelujućih objekata u bilo kojem trenutku.

Članak 2. : Uvjeti za članstvo i pristupanje članstvu

Članom Programa može postati svaka fizička osoba koja je navršila 18 godina života, bez obzira na državljanstvo.

Članstvo u programu se pokreće:

 • online

- prilikom rezervacije smještaja putem službene internetske stranice Društva

- ispunjavanjem pristupnice putem online obrasca (https://www.bluesunhotels.com/?showLogin=true) na službenoj internetskoj stranici društva

 • neposredno prilikom kontakta sa zaposlenikom Društva

- putem agenta Rezervacijskog centra

Korisnik je dužan prilikom ispunjavanja pristupnice u Program popuniti sva obvezna polja: ime, prezime, spol, datum rođenja, broj mobitela i e-mail adresu.

Svaki je član dužan obavijestiti Društvo u slučaju promjene osobnih podataka koje je naveo u pristupnici. Društvo ne preuzima nikakvu odgovornost prema članu Programa vjernosti za nemogućnost iskorištavanja pogodnosti Programa ako je član Programa vjernosti dostavio pogrešne ili nepotpune podatke.

Prije završetka procesa učlanjivanja, korisnik će biti upoznat s ovim Pravilnikom kao i Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka koje će zaprimiti putem e-mail adrese.

Proces učlanjivanja je završen nakon što korisnik potvrdi članstvo putem linka koji će zaprimiti putem svoje e-mail adrese nakon ispunjavanja pristupnice.

Članak 3.: Korisnički račun

Svaki član ima pravo na jedan korisnički račun. Korisničkom računu se pristupa prijavom na službenoj internetskoj stranici Društva. Prilikom prvog pristupanja korisničkom računu, član je dužan kreirati svoju zaporku.

U slučaju da član programa zaboravi lozinku, resetirati ju uvijek može prilikom pokušaja online prijave u program vjernosti na http://bluesunhotels.com/site/register klikom na “Zaboravili ste lozinku?” te slijedeći daljnje upute.

Na korisničkom računu vidljivi su:

 • profil člana s osobnim podacima koje članovi mogu mijenjati u svako doba,
 • trenutna razina članstva,
 • ostvarena prava i pogodnosti u sklopu Programa,
 • aktivne rezervacije,
 • pogodnosti i promotivne ponude.

Korisnički račun nije sredstvo plaćanja, te se njime može koristiti samo Član s čijim je članstvom povezan taj račun. Član ne može treću osobu ovlastiti na korištenje računa ili prava koja iz njega proizlaze, niti može prava ostvarena putem Programa prenijeti na treću osobu.

Član je odgovoran za sve radnje u vezi sa svojim korisničkim računom, a Društvo zadržava pravo deaktivacije računa ukoliko se Član ne koristi računom sukladno ovom Pravilniku, što za posljedicu ima i gubitak prava na neiskorištene pogodnosti.

Društvo ne snosi odgovornost za eventualno neovlašteno iskorištene pogodnosti u vezi kompromitiranih korisničkih računa.

Član Programa ne može rezervirati smještaj za svoje prijatelje ili obitelj koristeći se svojom članskim podacima i raspoloživim stečenim pogodnostima niti na taj način stjecati pravo na nove pogodnosti, a da ne boravi s njima u rezerviranom smještaju.

Član ima pravo podnijeti zahtjev za naknadno priznavanje pogodnosti temeljem članstva ako smatra da mu određene pogodnosti nisu priznate sukladno ovom Pravilniku. Zahtjev se podnosi putem sljedeće e-mail adrese: [email protected].

O zahtjevu rješava i odlučuje voditelj Rezervacijskog centra koji je dužan poslati pisani odgovor o zahtjevu unutar roka od 10 dana od zaprimanja istog. U zahtjevu je osim osobnih podataka člana koji su potrebni za identifikaciju potrebno navesti i relevantni broj rezervacije za hotelski smještaj.

Članak 4.: Razine članstva

Program se sastoji od četiri razine članstva s različitim pogodnostima:

1. BRONZE MEMBER

Odnosi se na sve novo registrirane članove koji još nisu ostvarili boravak od 10 noćenja u nekom od objekata Društva koje sudjeluje u Programu. Članovi ove razine ostvaruju pravo popusta na rezervaciju smještaja u iznosu od dodatnih 5%.

2. SILVER MEMBER

Odnosi se na članove Programa koji su ostvarili minimalno 10 noćenja od datuma pristupanja Programu, u bilo kojem smještajnom objektu Društva. Članovi ove razine ostvaruju pravo popusta na rezervaciju smještaja u iznosu od dodatnih 5%, besplatnu promjenu u jedinicu više kategorije (prema raspoloživosti), kao i piće dobrodošlice prilikom dolaska u smještajni objekt, te dobrodošlica u smještajnu jedinicu.

3. GOLD MEMBER

Odnosi se na članove Programa koji su ostvarili minimalno 20 noćenja od datuma pristupanja Programu, u bilo kojem smještajnom objektu Društva. Članovi ove razine ostvaruju pravo popusta na rezervaciju smještaja u iznosu od dodatnih 5%, besplatnu promjenu u jedinicu više kategorije (prema raspoloživosti) kao i piće dobrodošlice prilikom dolaska u smještajni objekt, te dobrodošlica u smještajnu jedinicu, popust u iznosu od 10% u bilo kojem a la carte restoranu Društva, kao i popust u iznosu od 10 % na wellness i SPA usluge u bilo kojem od smještajnih objekata Društva.

4. PLATINUM MEMBER

Odnosi se na članove Programa koji su ostvarili minimalno 40 noćenja od datuma pristupanja Programu, u bilo kojem smještajnom objektu Društva. Članovi ove razine ostvaruju pravo popusta na rezervaciju smještaja u iznosu od dodatnih 5%, besplatnu promjenu u jedinicu više kategorije (prema raspoloživosti), rani check in / kasni check out (prema raspoloživosti), piće dobrodošlice prilikom dolaska u smještajni objekt, te dobrodošlica u smještajnu jedinicu, besplatan mini bar u smještajnoj jedinici (sa sadržajem koji zatekne u smještajnoj jedinici, nadopuna se plaća sukladno važećem cjeniku), popust u iznosu od 10% u bilo kojem a la carte restoranu i barovima Društva, kao i popust u iznosu od 10% na wellness i SPA usluge u bilo kojem od smještajnih objekata Društva.

Članak 5.: Ostvarivanje i korištenje prava na pogodnosti

Članovi ostvaruju prava i pogodnosti iz programa registracijom na korisnički račun putem službene internetske stranice Društva. Članovi noćenjima u smještajnim objektima Društva koji sudjeluju u Programu stječu prava i pogodnosti ovisno o razini članstva kojoj pripadaju.

Nakon što član ostvari određeni broj noćenja, odnosno nakon što stekne uvjete za iskorištavanje prava i pogodnosti, može ih iskoristiti prilikom sljedeće rezervacije smještaja, u trenutku odjave iz smještajnog objekta. Pravo na popust od 5% za rezervaciju smještaja mogu svi članovi koristiti odmah nakon učlanjenja.

Ukoliko član ne ostvari potreban broj noćenja, odnosno ukoliko unutar 3 godina ne prijeđe u višu razinu članstva, gubi pravo na korištenje prava i pogodnosti iz ostvarene razine te se njegov status člana resetira na prethodnu razinu i noćenja se od te razine nadalje registriraju iznova. Ukoliko član ne ostvari niti jedno noćenje unutar 3 godine, njegov se status resetira na početnu razinu (Bronze member) i noćenja se u tom slučaju registriraju iznova. Ova odredba se ne primjenjuje na članove koji pripadaju posljednjoj razini članstva (Platinum member).

Popusti koje član programa ostvaruje unutar svoje pripadajuće razine članstva, ukoliko drukčije nije izričito navedeno, ne zbrajaju se s ostalim akcijama i promocijama iste usluge. Ostvarena prava i pogodnosti ne mogu se zamijeniti za novac i ne mogu se prenijeti na treću osobu. U slučaju korištenja Programa suprotno ovome Pravilniku, član gubi stečena prava i pogodnosti te se ista ne mogu prenijeti na treću osobu.

Ukoliko u jednoj smještajnoj jedinici odsjedaju dva člana Programa, time ne ostvaruju pravo na dvostruke pogodnosti. Pravo na pogodnosti ostvaruje samo onaj član putem čijeg je korisničkog računa izvršena rezervacija boravka. No svaki od članova Programa ima pravo prilikom zajedničkog boravka s drugim članom koristiti druga prava i pogodnosti koja mu pripadaju kao članu unutar ostvarene razine članstva (popusti u a la carte restoranima, SPA i wellness centrima i dr.).

Članak 6.: Evidentiranje noćenja

Broj noćenja koja je pojedini član ostvario evidentira se na sljedeće načine:

 • Telefonski na +385 1 38 44 288
 • Emailom na [email protected]
 • Komunikacijom putem Live Chata web sjedišta ili WhatsAppa
 • Direktnom komunikacijom s trenutno zaposlenim argentima u rezervacijskom centru
 • Direktnom rezervacijom putem web sjedišta www.bluesunhotels.com
 • Direktnom komunikacijom sa zaposlenikom recepcije smještajnog objekta

Noćenja koja je pojedini član ostvario se ne evidentiraju u sljedećim slučajevima:

 • Ako su noćenja ostvarena gratis ili kompenzacijama (nagradni natječaj, ugovor o prijeboju i ostalim načinima)
 • Ako su noćenja ostvarena drugim prodajnim kanalima; posredstvom turoperatora i ostalih putničkih agencija (npr. Booking.com i sl.)
 • U slučaju nedolaska ili otkaza rezervacije.

Članak 7.: Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Zaštita i obrada osobnih podataka koje Bluesun prikuplja od članova programa vjernosti uređeni su Pravilima privatnosti koja se mogu pronaći na web stranici.

Članak 8.: Prestanak članstva

Svaki član Programa može u bilo kojem trenutku otkazati svoje članstvo u Programu putem online sučelja za članove programa vjernosti, slanjem obavijesti na email: [email protected], pozivom na +385 1 38 44 288 ili preporučenom poštom na Sunce Hoteli d.d., Radnička cesta 43, 10 000 Zagreb.

Članstvo je otkazano u trenutku zaprimanja obavijesti o otkazu. Otkazom prestaju vrijediti sva prava i pogodnosti koje je član stekao u sklopu Programa vjernosti. U slučaju smrti člana Programa, stečena prava i pogodnosti ne mogu se prenositi na treće osobe, te će stečena prava i pogodnosti automatski biti poništena, a korisnički podaci umrlog člana biti brisani.

Članak 9.: Isključenje odgovornosti

Društvo ne preuzima odgovornost za materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem prava i pogodnosti iz ovog programa vjernosti:

a) zbog propusta kojeg je napravio član što mu je onemogućilo ostvarivanje prava i pogodnosti iz ovog programa

b) zbog greške u sustavu

c) zbog više sile

d) za ispravnost ili točnost podataka koje mu je dostavio član programa.

Članak 10.: Završne odredbe

Svi eventualni sporovi između Društva i člana programa vezani uz tumačenje odredbi i primjenu ovog Pravilnika, rješavat će se ponajprije sporazumno. U slučaju da to nije moguće, nadležan je sud u Zagrebu.

Ovaj Pravilnik je podložan izmjenama. Sve bitne promjene ovog Pravilnika koje se odnose na izmjenu uvjeta članstva ili promjene uvjeta razina vjernosti ovog Programa, bit će javno objavljene na službenoj internetskoj stranici Društva https://www.bluesunhotels.com/. Članovi Programa će pojedinačno biti obavješteni o izmjenama ovog Pravilnika putem e-mail adrese kojom su se registrirali kao članovi te će na isti način dati svoju privolu za daljnje članstvo u Programu. Društvo ne snosi odgovornost za eventualne gubitke ili štete koje su Članovima nastale prilikom stupanja na snagu navedenih izmjena

Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

U Zagrebu, 24.6.2023. godine

SUNCE HOTELI d.d.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2