Wellness je stanje uma, stvoreno dobrim odlukama. Odlučite se opustiti. Odaberite pravi tretman. Osjećajte se dobro.

Bluesun hotel Soline

Uz hidromasažne mlaznice i slapove vode te naizmjenične promjene boja, Bluesun špilja djeluje terapeutski. Užitak opuštanja nadopunjuju hidromasažne klupe koje ublažavaju stres i revitaliziraju tijelo. Možete se opustiti na terasi uz zatvoreni bazen ili uživati u hidromasažnom vodopadu.

Finska sauna nalazi se na diskretnoj terasi s whirlpoolom. Možete se odlučiti i za opuštanje u parnoj sauni, biosauni, a možda vas iznenadi i mlaz vode. Poslije se ohladite u bazenu s hladnom vodom.

Uz saune postoji i zona za opuštanje - opustite se u tepidariju, popijte osvježavajuće piće ili lezite na udobnu ležaljku.

Tretmani se ovdje temelje na aromatičnom mediteranskom bilju i terapeutskoj morskoj soli. Prepustite se nekom od egzotičnih i jedinstvenih tretmana, poput onog toplom čokoladom ili masažom vrućim kamenjem. Možete birati između različitih sportskih i klasičnih masaža, kao i posebnih tretmana za mršavljenje ili onih protiv celulita i za pomlađivanje.

Bluesun hotel Maestral

Za sezonu 2023. u Bluesun hotelu Maestral otvoren je novi wellness centar koji izvrsno nadopunjuje ponudu ovog jedinstvenog hotela. Wellness je uređen tako da prati doživljaj interijera ovog ikonskog hotela. Prirodni materijali i boje uvlače vas u potpunu udobnost i naglašavaju doživljaj cjelovitog opuštanja, kako tijela, tako i vašeg duha i uma.

Bilo da više volite visoke temperature finske saune ili pak nešto niže temperature parne turske kupelji, svakako ćete uživati u dobrobitima koje donose vašem tijelu. U dvije sobe za tretmane prepustite se stručnosti naših wellness specijalista uz vrhunsku kozmetiku. Odmor između tretmana pronađite u relax zoni.

Bluesun hotel Berulia

Oustite se u unutarnjem hidromasažnom bazenu. Ako želite malo topline, možete uživati u parnoj kupelji ili finskoj sauni.

Na tretmanima koristimo premium proizvode kao što su Thalgo i Decléor. Možete birati između aromaterapije, anticelulitnih tretmana, tretmana ruku i stopala i drugih načina opuštanja. Ili odaberite između različitih masaža za opuštanje.

Naš smještaj

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2