ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Alga - Tučepi, Makarska rivijera****

Bluesun hotel Alga - Tučepi, Makarska rivijera

Savršen obiteljski odmor čeka vas u Bluesun hotelu Alga 4*, smještenom kraj plaže Tučepi. Jeste li znali da ovdje čak dvoje djece može ljetovati gratis?

   All Inclusive Light
   2 djece gratis
   certificirani bike hotel

Uz All Inclusive Light ponudu odmarat ćete bez briga – cjelodnevni obroci i pića su osigurani. U ponudi ovog bike hotela osobito će uživati aktivni gosti.

Obiteljski odmor

U Bluesun hotelu Alga dvoje djece između 3 i 13,99 godina može ljetovati besplatno u Superior sobama. A znamo što osobito veseli obitelji – veliki bazeni. U Alginim vanjskim bazenima uživat će i odrasli i djeca – ležaljke i suncobrani su besplatni.

All Inclusive Light

Zamislite odmor bez apsolutno ikakvih obaveza i zamislili ste All Inclusive Light uslugu. Zahvaljujući njoj, ne morate brinuti o ničemu jer sve je uključeno u cijenu - obilan doručak, ukusan ručak i večera, zakuska ako ogladnite popodne, gala večere, animacije za djecu i odrasle itd. Terasa hotela nalazi se uz plažu.

Bluesun Active Bike

Hotel Alga je certificirani bike hotel. Od 2020. godine hotel ima novu biciklističku zonu i idealna je baza za sve one koji žele istražiti okolicu Tučepa, osobito obronke veličanstvenog Biokova. Bluesun Active Bike naša je vizija aktivnog odmora i program vožnje zadivljujućim krajolicima Makarske rivijere. Hotel ima vlastiti fitness, a u blizini je i Sportski centar Slatina gdje možete zaigrati tenis, nogomet, košarku, odbojku na pijesku, stolni tenis.


Foto: Zvonimir Brleković

Restorani i barovi

Uz izvrsnu hranu u hotelskom restoranu, preporučujemo i Clemente's Restaurant & Bar. Voljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati.
Rezerviraj Bluesun Hotel Alga:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Alga lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Zagvozd te kroz tunel Sv. Ilija i Makarsku produžite do Tučepa. Zračna luka Split udaljena je 1,5 h vožnje. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Tučepa.